Представився депутатом і вкрав гроші з картки

Представився депутатом і вкрав гроші з картки

Неділя, 13 червня, стала нещасливим днем для 39-річної Марини з Анети із двома діточками 2-х і 4-х років. Від замкнення в старій проводці зайнялася кухня, і поки пожежники через 40 хвилин дісталися до села з міста, хата згоріла вщент.
Як розповіла двоюрідна сестра постраждалої, у той вечір Марина поїхала в місто купити продуктів. Її мати саме вкладала спати меншу онуку, поки старша гралася на вулиці. Коли жінка вийшла на двір, то побачила, що кухня горить. Кинулася в хату, стала рятувати дитину, про порятунок якихось речей чи документів мова вже не йшла — вогонь швидко охопив увесь будинок.
Наступного дня, після оголошення в Інтернеті, люди долучилися збором коштів, за два дні вдалося зібрати декілька тисяч гривень. Аж тут сталася чергова біда.
До Марини зателефонував чоловік, який представився «Олександром Сергійовичем від партії Зеленського». Мовляв, хоче допомогти коштами. Почав цікавитися обставинами життя потерпілої жінки, швидко увійшов у довіру. Не зчулася, як поділилася реквізитами карток, на які надходила допомога. А за деякий час виявилося, що коштів на банківських рахунках не стало.
«Шановні друзі та знайомі, не перераховуйте кошти на номери карток, які ми скидали,бо їх зламали і зняли всі гроші!» — повідомила сестра. Зараз картки заблоковані, а нові потерпіла отримає через два тижні.
Тим часом жінка з двома дітьми зараз мешкає в сусідки, котра надала неповній сім’ї тимчасовий притулок.
Юлія КЛИМЧУК