Звягельчанки стартували з перемоги в дівочій футбольній лізі «WU-14»!

Звягельчанки стартували з перемоги в дівочій футбольній лізі «WU-14»!

Дівоча футбольна команда «Звягель» ДЮСШ ім.В.П.Єрмакова дебютувала з перемоги в дівочій футбольній лізі «WU-14». 14 червня на стадіоні «Авангард» звягельчанки в рівній боротьбі здолали команду ДЮСШ м.Коростеня — 1:0.
Напередодні тренер-викладач команди Олександр Сидорчук зазначав, що команда, готуючись до всеукраїнського старту, проводить по п’ять тренувань на тиждень.
На попередньому етапі турнір у дівочій футбольній лізі «WU-14» проходитиме за коловою системою (у два кола). Команди розподілили за територіальним принципом. Суперниками звягельчанок стали футболістки з Коростеня, Києва та Чернігова.
Згідно з календарем, ще два домашні матчі (на стадіоні «Авангард») відбудуться 21 червня (проти команди з Києва) і 24 червня (суперник — команда з Чернігова).
Виїзні ігри заплановані на 17, 26 і 28 червня.
Переможці груп та команди, які посядуть другі місця, потрапляють до другого групового етапу, де сформують 4 групи по 4 команди в кожній, та гратимуть за коловою системою в одне коло. Далі — фінальний етап, у якому гратимуть 4 кращі команди — переможці чотирьох груп другого групового етапу, — розповів тренер-викладач із жіночого футболу дитячо-юнацької спортивної школи імені В.П.Єрмакова управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської міської ради Олександр Сидорчук.
Відділення жіночого футболу діє в дитячо-юнацькій спортивній школі імені В.П.Єрмакова з вересня 2020 року.
У будні тренування відбуваються на міському стадіоні «Авангард» на майданчику зі штучним покриттям, а по вихідних — на футбольному полі дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки.
За матеріалами ДЮСШ підготував Олег БРЮХАНОВ