Стронгмени з Новограда встановлювали рекорди в Житомирі

Стронгмени з Новограда встановлювали рекорди в Житомирі

У Житомирі в межах Всеукраїнського оздоровчо-фізкультурного заходу «Рух — це здорово!» на майже тридцяти спортивних локаціях кожен охочий міг спробувати свої сили.
До програми були включені: айкідо, акробатика, акробатична йога, баскетбол, волейбол, гімнастика, єдиноборства, катання на роликах, козацькі забави (показове шоу), практичні запуски автомоделей та авіакартових моделей, середньовічні історичні поєдинки, скандинавська ходьба, стрільба з лука, стронгмен-шоу, тайбо, турнір бейблейд, фітнес, хокей на траві, черлідинг, шахи, показові виступи школи юних десантників, змагання з Cool Games та футболу тощо.
На одній із локацій виступали стронгмени (Житомирський обласний осередок Федерації стронгмену України, керівник — Вадим Омельчук, директор ДЮКФП).
Новоград у цьому виді програми предсталяли також двоє вихованців ДЮКФП, відділення пауерліфтингу — Богдан Ілюченко та Дмитро Бахур.
Вони протягом заходу демонстрували та навчали правильному виконанню вправ зі стронгмену та пауерліфтингу всіх охочих, а таких було понад 200!
Наприкінці організували встановлення рекорду, а саме: підняття штанги вагою 200 кг на максимальну кількість повторень за одну хвилину. Рекорд встановлено, зафіксувавши 18 повторень! Після цього було представлено ще одне стронгмен-шоу — перетягування автобуса з дітьми на відстань 20 м.
Підготував Олег БРЮХАНОВ