У Яруні відбувся ветеранський матч «усіх зірок»

У Яруні відбувся ветеранський матч «усіх зірок»

Традиційний футбольний турнір пам’яті керівника ВФСТ «Колос» Василя Федоровича Вознюка цього разу приймав Ярунь. Відбулася подія на місцевому стадіоні в суботу, 10 липня.
У матчі за перехідний кубок зійшлися футбольні ветеранські команди ФК «Ярунь» і «Авангард» (Новоград-Волинський).
У складах обох колективів вийшли на поле як футбольні зірки 1990-х, початку 2000-х років, так і молодші — ті, хто ще відносно недавно грав у місцевих командах на першість району й області.
Спочатку очікувалося, що суперником ФК «Ярунь» стане городницьке «Полісся». Проте, коли організатори побачили, яку футбольному компанію зібрали гості, то заради об’єктивності вирішили, що доречніше буде вважати їх міським «Авангардом».
Попри статусний склад гостей, ветерани ФК «Ярунь» створили більше гольових моментів для перемоги в основний час, але фінальний свисток зафіксував дружню нічию — 1:1.
У серії післяматчевих пенальті точнішими виявилися господарі — 4:2, хоча Геннадій Челядін у рамці воріт «Авангарду» й намагався творити дива. Трішки не пощастило…
У складі ФК «Ярунь» на заміну виходив і голова територіальної громади Сергій Романюк — молодий керівник, який любить спорт, зокрема футбол, і навіть із тими невеликими фінансовими можливостями, якими на цей час володіє громада, робить усе можливе для його
розвитку й популяризації.

Сергій Романюк вручив квіти особливій гості події — дружині В.Ф.Вознюка. Присутні вшанували пам’ять про Василя Федоровича хвилиною мовчання.
Переможці й учасники фінального матчу були нагороджені кубками й медалями. Головний кубок, принаймні на рік, залишився в колекції спортивних трофеїв Яруня.
Олег БРЮХАНОВ
Фото з сайту Ярунської громади