Звягельський важкоатлет Олег Ніколаєнко — знову з нагородою!

Звягельський важкоатлет Олег Ніколаєнко — знову з нагородою!

З 5 по 10 липня в м.Бахмуті (Донецька область) тривав чемпіонат України з важкої атлетики серед молоді віком до 23 років.


Знову прихильників важкої атлетики Новограда порадував наш земляк Олег Ніколаєнко. У ваговій категорії до 89 кг із результатом 150 кг у ривку він виборов бронзову медаль.
«З початку 2021 року для Олега це вже шості поспіль офіційні змагання. І в жодному з них він не залишив поміст без нагород», — відзначив перший тренер Олега, нині президент Федерації важкої атлетики Житомирської області Валерій Постіженко.
«Нагадаю, що на кубку України серед чоловіків Олег здобув срібну медаль, на чемпіонаті України серед юніорів віком до 20 років — золото, на чемпіонаті світу серед юніорів — золото і бронзу, на чемпіонаті України серед чоловіків — бронзу, на XVI універсіаді України з важкої атлетики — золото і нарешті на цих змаганнях — бронзу. Чудові результати, особливо перед чемпіонатом Європи серед юніорів віком до 20 років, який відбудеться у Фінляндії у вересні 2021 року. Тож побажаємо нашому земляку якісно підготуватися до цих змагань і повернутися з нагородами», — додав Валерій Постіженко.
Підготував Олег БРЮХАНОВ