Щоденна робота звягельських патрульних: виявлення адміністративних та кримінальних правопорушень, цілодобове чергування та розкриті злочини

З початку року працівники сектору реагування патрульної поліції Новоград-Волинського райвідділу склали 5180 адміністративних матеріалів, серед яких 233 — керування транспортними засобами в стані сп’яніння, а також розкрили 73 кримінальні правопорушення.
Сектор реагування патрульної поліції — підрозділ, який цілодобово забезпечує оперативне реагування на повідомлення про правопорушення або події, розглядає їх, проводить превентивну роботу з жителями району, а також виявляє та припиняє злочини.
— Особлива увага — до порушень у сфері безпеки дорожнього руху, забезпеченню правопорядку, а також — запобіганню злочинам. Робота груп реагування організована в цілодобовому режимі, аби жодне звернення не залишилося без реагування поліцейських, — наголошує начальник СРПП Вадим Калітка.
Правоохоронці щоденно працюють з особами, які перебувають на обліках райвідділу, перевіряють власників мисливської зброї, а також контролюють дотримання карантинних вимог суб’єктами господарювання та громадянами. Патрульні до прибуття слідчо-оперативної групи забезпечують охорону місця події та слідів учиненого кримінального правопорушення.
— Із початку року працівники СРПП опрацювали 9090 викликів. Лише цьогоріч вони припинили 232 факти вчинення домашнього насильства. Нещодавно до поліцейських звернулася жителька району з повідомленням про те, що чоловік її ображає та вчиняє відносно неї протиправні дії. Патрульні виїхали на місце події та допомогли залагодити конфлікт у родині. Згодом жінка знову зателефонувала на лінію «102», але цього разу подякувала поліцейським та повідомила, що вони врятували їй життя, прибувши на виклик, — розповідає Вадим Калітка.
Новоград-Волинський районний відділ поліції