Різні турніри — діаметрально протилежні результати

«Звягель-2» у першості Житомирської області з футболу з рахунком 10:0 завдав поразки команді ФСК «Іршанськ». Матч проходив у межах 11-го туру, 21 серпня, на стадіоні «Авангард».
Автором чотирьох голів став Іван Тимофєєв. Дублі оформили Артем Гороницький і Богдан Бондаренко. Також відзначилися голами Олександр Фіськов і Анатолій Тимофєєв.
Після цієї перемоги «Звягель-2» піднявся на третє місце першості, набравши 18 очок у десяти іграх. Лідирує «Полісся-2» (Ставки), у якого 25 очок у дев’яти іграх.
Баранівський «Керамік» зазнав домашньої поразки від ФК «Радомишль» — 2:3. «Керамік» — на сьомому місці із сімома очками.
У другій лізі ФК «Ярунь» повернувся з перемогою з Іванівки. Ярунчани в непростому матчі з рахунком 4:2 здолали СК «Іванівка-2017» (Березівська громада).
Автори голів: Ігор Філоненко, Назарій Хильчук, Владислав Ейсмонт. Ще одне взяття воріт на користь ФК «Ярунь» — автогол від іванівців.
«Ярунь» продовжує перебувати на другому місці турнірної таблиці другої ліги, маючи 18 очок у 9 іграх. Відставання від ФК «Малин» складає 5 очок.
28 серпня ярунчани вдома гратимуть проти ФК «Хорошів».
Натомість не так райдужно відбувається дебют головної звягельської команди в чемпіонаті України серед аматорів. У другій (знову домашній) грі «Звягель» зазнав розгрому (0:7) від команди «Олімпія» (Савинці, Полтавська область).
Ключову роль відіграло вилучення центрального захисника, капітана команди Владислава Тімофєєва вже на старті матчу, а також реалізований унаслідок його порушення правил пенальті.
На жаль, «Звягель» так і не спромігся бодай на гол престижу.
Наступну гру чемпіонату України серед аматорів «Звягель» також проведе на домашньому стадіоні «Авангард».
28 серпня, у межах четвертого туру, суперником стане «Нафтовик» із Охтирки. Початок матчу — о 17 годині. Вартість квитка — 20 грн.
Як повідомляють на офіційній сторінці команди, у кубку України серед аматорів «Звягель» стартуватиме з попереднього раунду, домашнім матчем із командою «ЯСКО» (Шаргород, Вінницька область).
Перший матч відбудеться 1 вересня, матч-відповідь — на виїзді 8 вересня. Переможець цієї пари в 1/8 фіналу виходить на переможця київського протистояння «ЮКСА» (Київ) — «Дружба» (Мирівка, Київська область).
Додамо, що володарем кубка Житомирської області з футболу пам’яті героїв Небесної Сотні став ФК «Бердичів», який переміг «Ставки». Основний час гри завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті «Бердичів» був кращим — 4:3.
Олег БРЮХАНОВ