Встановили причетного до обкрадання магазину

26 серпня до правоохоронців звернулася 57-річна жителька Ємільчинської територіальної громади з повідомленням про те, що вночі хтось обікрав її магазин.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, працівники якої встановили, що невідомі пошкодили двері та потрапили всередину магазину, звідки викрали продукти харчування. Сума збитку склала близько 3 тисяч гривень.
Правоохоронці встановили, що до крадіжки міг бути причетний 33-річний житель Коростенського району. Чоловік приїхав на гостини до свого товариша. Про підозрюваного відомо, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежів, крадіжок та шахрайств.
У ході перевірки з’ясувалося, що тієї ж ночі чоловік намагався проникнути до ще одного магазину. Проте ця спроба виявилася невдалою. Свою провину він визнав.
За вказаним фактом розпочато кримінальне прова-дження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства, таке протиправне діяння карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.
Новоград-Волинський районний відділ поліції