ФК «Ярунь» наблизився до лідера

ФК «Ярунь» наблизився до лідера

У десятому турі чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд другої ліги сталася сенсація: ФК «Малин» зазнав першої поразки, чим скористалися гравці ФК «Ярунь», які здобули перемогу й скоротили відставання від лідера в турнірній таблиці до двох очок.
ФК «Ярунь» на домашньому стадіоні приймав ФСК «Хорошів». Команда з Хорошева наразі впевнено загрузла на останньому місці в таблиці, проте це не завадило їй дати бій у Яруні.
Перший тайм за рівної гри завершився нульовою нічиєю. І лише в другій 45-хвилинці господарі один за одним почали створювати гольові моменти. Проте час спливав, а реалізація залишала бажати кращого.
Лише на 72-ій хвилині Андрій Захарчук після блискучої комбінації несильним ударом поцілив у сітку воріт повз голкіпера.
1:0, як відомо, дуже «слизький» рахунок. Трішки спокійніше стало місцевим уболівальникам, коли на 86-ій хвилині Назар Хильчук подвоїв перевагу ФК «Ярунь».
Та інтрига несподівано відродилася в компенсований арбітром час. Гості заробили штрафний, який реалізував їхній… голкіпер — 2:1.
Однак останнє слово виявилося за господарями. Майже одразу після розіграшу з центру поля вдалі індивідуальні дії з м’ячем продемонстрував Владислав Ейсмонт — 3:1.
Невдовзі стало відомо, що ФК «Малин» з рахунком 0:3 поступився команді «Метеор» (Потіївська громада). Малинчани зберегли лідерство в турнірній таблиці, проте дистанція між ними і
ФК «Ярунь» — тепер у межах досяжності однієї гри (2 очки).
У 11-му турі, 4 вересня, ФК «Ярунь» гратиме на виїзді проти ФК «Черняхів».
Звітний тур чемпіонату області серед команд першої ліги «Звягель-2» пропускав.
А от баранівський «Керамік» знову програв. Цього разу — у гостях в Олевську (1:2).
«Звягель-2» перебуває на четвертому місці турнірної таблиці, відстаючи від лідера — «Полісся-2» зі Ставків — на десять очок. Проте до третього місця, яке наразі обіймає СК «Овруч», лише 2 очки.
«Керамік» залишається на восьмому, передостанньому, місці.
Олег БРЮХАНОВ