Гурт «Fireflies» привіз із Олександрії запрошення Новограду стати містами-побратимами

Гурт «Fireflies» привіз із Олександрії запрошення Новограду стати містами-побратимами

У серпневі святкові дні новоградський гурт «Fireflies» трішки погастролював Україною.
22 серпня виступили у Фастові на молодіжному рок-фестивалі «Молодь 3.0».
А в День Незалежності грали на великому святковому концерті в місті Олександрії, що на Кіровоградщині. Прикметно, що тут звягельська рок-банда відіграла одразу перед виступом гурту «Тартак», що хлопці вважають для себе неабияким успіхом і визнанням.
Розповідають, що рок у їхньому виконанні сподобався олександрійській молоді — після концерту натовп активно вимагав фото- і автограф сесії, ледве не перекидаючи огородження перед сценою.
Організатори концерту, вражені реакцією публіки на музику «Fireflies», просто зі сцени запропонували передати в Новоград-Волинський запрошення стати містами-побратимами.
На цьому тижні лідери гурту «Fireflies» — Олександр Барановський і Сергій Орлов — поспілкувалися з секретарем міської ради Оксаною Гвозденко. Вона підтримала ідею налагодити партнерські зв’язки між міськими радами Новограда й Олександрії. Наразі це питання буде відпрацьоване детальніше з подальшою офіційною пропозицією колегам з Кіровоградщини.
Нагадаємо, нещодавно Новоград-Волинський підписав угоди про партнерство і співпрацю з містами Борислав (Львівська область) і Коломиєю (Івано-Франківська область).
Щодо Олександрії, то Вікіпедія стверджує, що на 1 січня 2021 року в місті налічувалося 77303 жителі. Раніше населення Олександрії дотягувало до ста тисяч, нині ж, як і по всій країні, дається взнаки демографічна криза…
Попри це, місто є одним із промислових центрів Кіровоградської області, через нього пролягає швидкісна залізнична лінія. У місті успішно функціонує професійна футбольна команда
ФК «Олександрія», яка грає в українській Прем’єр-лізі та має в своєму активі навіть досвід виступів у єврокубках.
Олег БРЮХАНОВ
Фото надано гуртом «Fireflies»