Дівоча футбольна команда «Звягель» — у другому етапі чемпіонату України WU-14

Дівоча футбольна команда «Звягель» — у другому етапі чемпіонату України WU-14

Триває другий груповий етап чемпіонату України з футболу серед дівочих команд WU-14.
Два поспіль матчі дівоча футбольна команда «Звягель» ДЮСШ імені В.П.Єрмакова в перших таймах грала на рівних із суперницями, але в другій половині гри поступалася.
4 вересня в Чернігові звягельчанки проводили матч проти ФК «Юність». Перший тайм завершився внічию — 1:1. Але потім господарі посилили натиск і здобули перемогу — 4:1.
Тижнем раніше на новоградському стадіоні «Авангард» дівочий «Звягель» приймав команду ДЮСШ-1 із Хмельницького. За відносно рівної гри (перший тайм — 0:0) у другій 45-хвилинці звягельчанки пропустили двічі. У підсумку — 0:2.
Нагадаємо, звягельчанки здолали перший етап турніру, посівши друге місце в групі з командами Чернігова, Коростеня й Києва. Загалом на першому етапі було вісім груп, сформованих за територіальним принципом.
На другому етапі — чотири групи. Крім вищезгаданих представниць Чернігова й Хмельницького, у суперники звягельчанкам потрапила команда з Вінниччини, гра з якою запланована на 11 вересня на виїзді. Другий груповий турнір проходить в одне коло.
Тренує дівочу команду «Звягель» Олександр Сидорчук, тренер-викладач ДЮСШ, учитель фізичного виховання ЗОШ №2.
Олег БРЮХАНОВ
Фото ДЮСШ ім.В.П.Єрмакова