Матч прямих конкурентів переможця не виявив

Матч прямих конкурентів переможця не виявив

У межах 13-го туру «Звягель-2» зіграв унічию (1:1) із одним із конкурентів за місце в призовій трійці — ФК «Радомишль».
Перед звітною грою команда з Радомишля перебувала на другому місці турнірної таблиці, а звягельчани — на четвертому, відстаючи від опонента на чотири очки.
Перший тайм завершився нульовою нічиєю. На початку другої половини гри Олександр Фіськов вивів гостей уперед, проте невдовзі «Радомишль» рахунок зрівняв.
До завершення гри обидві команди мали стовідсоткові нагоди здобути перемогу. Спочатку право на пенальті (за гру рукою) отримали господарі, але удар «з точки» парирував Вадим Охотніков.
А на останній хвилині компенсованого арбітром часу вже звягельчани заробили пенальті. Проте Артем Гороницький не зумів переграти голкіпера «Радомишля».
Відзначимо, що «Звягель-2» догравав матч у меншості. За другу жовту картку з поля вилучили Івана Тимофєєва.
Лідер першої ліги — «Полісся-2» зі Ставків — продовжує нарощувати відрив. До «Радомишля» так і залишилося чотири очки. А от до третього місця (СК «Овруч») звягельчанам вдалося наблизитися на мінімальну відстань.
Наступну гру «Звягель-2» проведе цієї суботи на виїзді з ФК «Пулини».
* * *

Баранівський «Керамік» звітний тур пропускав, тож так і залишився на передостанньому місці турнірної таблиці, маючи лише сім очок. Нижче — тільки ФСК «Іршанськ», у якого шість очок.
Олег БРЮХАНОВ
Фото ФК «Звягель»