Для потреб лікарні придбали дозатор кисню

Для потреб лікарні придбали дозатор кисню

6 вересня керівництво громади, депутати міської ради відвідали КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО». Вони ознайомилися з роботою відділення анестезіології та інтенсивної терапії, виконанням ремонтних робіт у гінекологічному відділенні, обговорили нагальні питання підготовки медичного підприємства до ймовірного збільшення кількості хворих на коронавірусну інфекцію.
Серед найактуальніших питань — забезпечення медичних закладів киснем. Так, нещодавно для КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» придбано дозатор кисню зі зволожувачем для назальної високопотокової оксигенотерапії О2FLO. Медичне обладнання встановили у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії. Його вартість — 173000 грн. Новий дозатор кисню закуплено за рахунок коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на потреби виборчих округів, згідно з пропозицією депутатів міської ради від фракції «Народна партія».
За словами медичних працівників, очікувана у світі пандемія, викликана штамом «Дельта», — це пандемія невакцинованих. Тому вкрай важливо проводити широкомасштабну кампанію з вакцинації населення.
Нині на території Новоград-Волинської міської громади спостерігається ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію.
За матеріалами міської ради