ФК «Звягель» здобув другу перемогу в чемпіонаті України серед аматорів!

11 вересня відбулися перенесені матчі 1-го туру в групі 2 чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. «Звягель» грав на виїзді проти столичної команди «ЮКСА» і переміг з рахунком 1:0.
Єдиний і вирішальний гол у матчі відбувся на початку першого тайму. Микола Березін упевнено реалізував пенальті.
Гра проходила в напруженій боротьбі, адже обидві команди розуміли, що в цьому матчі, де сили приблизно рівні, легше набрати очки, аніж в іграх проти лідируючої четвірки. Арбітр гамував пристрасті жовтими картками. Зрештою господарі догравали матч у меншості. «Звягель» мав шанси закріпити перевагу, але й одного голу вистачило, щоб набрати три очки.
Після п’яти турів «Звягель» розташувався на п’ятому місці турнірної таблиці (серед десяти команд), маючи шість очок.
У наступному турі, що запланований на 18 вересня, «Звягель» знову гратиме на виїзді. Суперник — команда «Атлет» (Київ). У її активі — три очки в чотирьох матчах. Тож відбудеться битва сусідів по турнірній таблиці, від результату якої значною мірою залежатиме підсумкове місце звягельчан перед зимовою перервою.
На жаль, на минулому тижні «Звягель» припинив виступ у кубку України серед аматорів. Після домашньої поразки з рахунком 2:3 від Шаргородської команди «ЯСКО» звягельчани поступилися і в матчі-відповіді — 0:1.
Олег БРЮХАНОВ