Міська федерація кіокушинкай карате відзначила шістнадцятий день народження!

Міська федерація кіокушинкай карате відзначила шістнадцятий день народження!

11 вересня Новоград-Волинська міська федерація кіокушинкай карате святкувала 16-ий день народження.
Із цієї нагоди тренери та вихованці зібралися біля Будинку офіцерів, де провели тренування та святкову фотосесію із кубками та медалями, здобутими на численних турнірах упродовж цих років.


Згодом спортивна родина вирушила на берег річки Случ, де влаштували пікнік і в дружньому колі весело й активно провели час.
«Дякуємо міській організації «Спорт для всіх» за цікаві та динамічні конкурси й естафети, проведені для наших вихованців. Дякуємо Video-Foto VikStudio за класні фото та відео. Також висловлюємо вдячність усім вихованцям та батькам за чудове свято!» — поділилися враженнями організатори заходу на сторінці федерації у Фейсбуці.
Зазначимо, що рух кіокушинкай карате в Новограді-Волинському започаткував Олександр Гордієнко. Він усі ці роки працює не лише тренером, а й очолює міську та обласну федерації цього виду спорту. Звягельські каратисти є постійними фаворитами обласних турнірів, мають здобутки на всеукраїнській та міжнародній аренах. Новоград неодноразово ставав господарем представницьких турнірів з кіокушинкай карате.
Підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото міської федерації кіокушинкай карате