Школярі Гульська отримали подарунок від Володимира Литвина та Олександра Ющенка

Школярі Гульська отримали подарунок від Володимира Литвина та Олександра Ющенка

Сфера освіти — одна з найбільш показових у суспільстві: скільки зусиль для її розвитку докладаємо, такий результат і отримуємо. Попри усвідомлення того, що діти повинні навчатися в хороших умовах, мати якісні підручники та працювати з сучасним обладнанням, школи та інші навчальні заклади потребують постійного дофінансування. Відтак підтримкою та опорою для педагогів у їхній щоденній роботі стають меценати та благодійники.
Саме тому Володимир Литвин, засновник благодійного фонду «Майбутнє Полісся», і депутат обласної ради та генеральний директор компанії «Галекс Агро» Олександр Ющенко посприяли в облаштуванні класу для першачків у селі Гульську Новоград-Волинського району. Благодійники придбали в навчальний заклад стінку, яка відповідає вимогам нової української школи.
Директор закладу Галина Іванівна Ковальчук провела Володимиру Литвину та Францу Весельському, помічнику-консультанту Олександра Ющенка, екскурсію школою. Про проблеми освітнього процесу, особливості навчання в умовах пандемії та про вихованців Гульської школи гості поспілкувалися з педагогами. Ті, зі свого боку, подякували за підтримку у вихованні підростаючого покоління українців. Мовляв, вона є свідченням небайдужого ставлення земляків до проблем освіти в Україні та розуміння непересічної важливості шкільного виховання.
Ірина МИХАЙЛОВА