19 вересня професійне свято відзначили працівники лісового господарства

19 вересня професійне свято відзначили працівники лісового господарства

З нагоди Дня працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України та з нагоди 85-річчя від дня створення підприємства в ДП «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство» відбулися урочистості. Лісівників привітали працівники органів місцевого самоврядування.
За сумлінну працю, професіоналізм, відданість своїй справі та з нагоди професійного свята Почесною грамотою міської ради нагороджено: Сергія Карплюка, майстра лісозаготівель лісопромислового комплексу; Ірину Ковальчук, верстатницю лісопромислового комплексу; Ольгу Кушнаренко, сортувальницю матеріалів та виробів із деревини; Валерія Павлюка, водія автотранспортних засобів.
Нині до складу ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» входить шість лісництв, цех деревопереробки і переробки відходів, нижній механізований лісосклад на станції Новоград-Волинський-1, автоколона з ремонтними майстернями.
Загальна площа лісового господарства підприємства становить 30169,4 га, у т.ч. покрита лісом — 25975 га, із них штучного походження (лісові культури) — 11841 га. Штат підприємства становить близько 650 осіб.
Від імені Новоград-Волинської міської ради та її виконавчих органів в.о. міського голови Оксана Гвозденко в переддень професійного свята привітала також колектив ДП «Городницьке лісове господарство» на чолі з Віктором Мельником.
За матеріалами міської ради