Віктор РАЗВАДОВСЬКИЙ — депутат з народу, який дбає про найменших жителів області

Віктор РАЗВАДОВСЬКИЙ — депутат з народу, який дбає про найменших жителів області

Питання дитячого дозвілля та дитячих ігрових майданчиків — актуальне для будь-якого населеного пункту області. Адже дитинство — це найщасливіша сторінка нашого життя, казки можна доторкнутися рукою.
Тож саме щасливе дитинство найменших жителів області у своїй роботі ставить на чільне місце депутат Житомирської обласної ради Віктор Развадовський. Він упродовж усіх своїх каденцій як народний депутат і місцевий депутат займається саме облаштуванням дитячих острівців розваг по всій Житомирщині.
Для вихованців Новоград-Волинського дошкільного навчального закладу №13 фізкультурно-оздоровчого напряму 22 вересня відбулося справжнє свято — відкриття дитячого ігрового майданчика для дітей, на якому безпечно можуть гратись і діти з особливими освітніми потребами. Подарував малечі містечко для веселого та активного відпочинку Віктор Развадовський — депутат Житомирської обласної ради.
Поспілкувавшись із присутніми, Віктор Развадовський зазначив, що кожен із таких острівців дитинства — радість для малечі, можливість активно розвиватися і весело проводити дозвілля.
Майданчик обладнаний відповідним інвентарем. Він є чудовим місцем відпочинку для всіх дітей.
«Сьогодні мене тішить веселий дитячий сміх, незважаючи на похмуру погоду, діти охоче граються та розважаються на майданчику. Для мене радість в очах дітей — це те, заради чого варто жити й працювати», — сказав Віктор Развадовський під час відкриття дитячого містечка.
Також Віктор Развадовський зазначив, що місто Новоград-Волинський — це місто військових. Тож поки батьки дітей захищають кордони нашої країни, відстоюють нашу незалежність, їхні діти мають жити й навчатись у достойних умовах.
Зауважимо, що депутат обласної ради не лише подарував закладу майданчик, а й надав дитячому садочку спонсорську допомогу для придбання ігрового обладнання.
Секретар Новоград-Волинської міської ради Оксана Гвозденко зазначила, що цей дошкільний заклад є унікальним на території громади. Це — перший садочок, який працює в напрямку інклюзії, і саме тут діти з особливими освітніми потребами відчувають себе комфортно та захищено.
За словами Оксани Гвозденко, невдовзі в місті буде відкрито ще один ігровий майданчик, кошти на придбання якого були спрямовані безпосередньо Віктором Развадовським.
Загалом на майданчики в Новограді-Волинському виділено 150 тисяч гривень. Бюджет інклюзивного майданчика — 94 тисячі гривень.
Нагадаємо, що за ініціативи та підтримки депутата Житомирської обласної ради Віктора Развадовського, на дитячі ігрові майданчики вже виділено 2,5 млн гривень бюджетних коштів.
Цього дня разом зі своїми колегами — депутатами обласної ради Олександром Савченком та Олександром Чорноморцем — Віктор Развадовський відкрив дитячий майданчик і в селі Старій Олександрівці Пулинської територіальної громади Житомирського району.
Пресслужба депутата Житомирської обласної ради Віктора Развадовського