Щодо епідситуації на коронавірусну інфекцію

Станом на 23 вересня в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» з підтвердженим діагнозом на коронавірусну хворобу та запаленням легень перебуває 67 хворих. Із підозрою на коронавірусну інфекцію та запалення легень — 2 хворих. У важкому стані — 51 хворий, у т.ч. 5 пацієнтів — на апараті ШВЛ та 46 — на кисневій підтримці. Загалом на стаціонарному лікуванні перебуває 69 пацієнтів, — йдеться в повідомленні КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО.
За попередню добу зареєстровано два летальні випадки від коронавірусної інфекції. Померли 83-річна мешканка Новограда-Волинського та 92-річний житель Баранівського району.
Станом на 22 вересня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) 111 осіб із лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.
В Україні триває п’ятий етап вакцинації населення проти COVID-19, у ході якого щеплюватимуть усіх охочих віком від 18 років. Щеплення від коронавірусної інфекції можна отримати на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради за адресою: площа Лесі Українки, 9 (приміщення Палацу культури), де працює Центр вакцинації населення (у будні та вихідні, з 9:00 до 14:00).
Станом на 21 вересня медичними працівниками КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради проведено 25988 щеплень проти COVID-19.
За матеріалами міськрайТМО і міської ради