Каратисти здобули путівки на чемпіонат Європи

Каратисти здобули путівки на чемпіонат Європи

Днями команда Новоград-Волинської міської федерації кіокушинкай-карате стала учасником чемпіонату України серед юнаків, юніорів та молоді, що проходив у Кропивницькому.
Попри високу конкуренцію (загалом змагання зібрали майже 300 спортсменів), звягельчани в загальнокомандному заліку посіли четверте місце.
Чемпіонами стали Роман Юрчук і Даша Лукащук (тренер — Віктор Ящук). Вони отримали право захищати спортивну честь України на чемпіонаті Європи, який відбудеться 13-14 листопада в Румунії.
До числа призерів також пробилися Назар Кравчук (друге місце), Вікторія Ковальчук та Вероніка Чорноока (треті місця).
«Усі — величезні молодці. Сподіваємося, далі буде ще краще! Чемпіонат Європи в Румунії буде цікавим, тому вже готуємося. Тримаємо кулаки за нашу команду!» — йдеться на офіційній сторінці федерації у Фейсбуці.

Каратисти також висловлюють вдячність за допомогу в організації поїздки на змагання до Кропивницького депутату обласної ради Віктору Мельнику.
* * *

17-18 вересня в Новограді-Волинському відбувся відкритий кубок міста з куміте, присвячений 150-річчю з дня народження Лесі Українки.
Звягельчани традиційно в домашніх стінах виступили успішно і тепер із гарним настроєм готуються до чемпіонату Житомирської області з кіокушинкай-карате, що відбудеться
2 жовтня в Новограді. Місце проведення — ліцей №11.
За матеріалами міської федерації кіокушинкай-карате