Ярунські важкоатлети — серед кращих на чемпіонаті області

Ярунські важкоатлети — серед кращих на чемпіонаті області

24 вересня в Бердичеві відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 років.
Серед інших у змаганнях узяли участь команди Новограда-Волинського, Баранівської та Ярунської громад.
Потужно виступила команда Ярунської громади, яка на десять спортсменів (5 юнаків і 5 дівчат) здобула дев’ять призових місць.
Переможцем у своїй категорії стала Крістіна Сєра. До того ж, вона виконала норматив 3-го дорослого розряду та увійшла до складу збірної області, яка вирушить на чемпіонат України, що проходитиме в листопаді в Коломиї (Івано-Франківська область).
Срібними призерками в своїх категоріях стали Вікторія Рудницька і Злата Ревчук; бронза — у Софії Дяченко; четверте місце посіла Олександра Стецюк.
Другі місця серед юнаків вибороли Максим Рудницький і Петро Камінський. Бронзовими призерами стали Дмитро Романюк, Олександр Стецюк й Олександр Гончарук.
У загальнокомандному заліку дівчата посіли третє місце, юнаки — четверте. Призери отримали медалі й грамоти від департаменту культури, молоді та спорту ЖОДА.
Від імені тренерів, спортсменів та їхніх батьків висловлюємо вдячність за відновлення роботи відділення важкої атлетики в Ярунській громаді директору КДЮСШ Олександру Кухарському, голові Житомирської обласної ради АПК «Колос» Олександру Сташенку.
Велику підтримку в розвитку важкоатлетичного спорту надають керівники Ярунської громади: голова Сергій Романюк і заступник голови Юлія Рай.
Наші перемоги не були б можливими без сприяння меценатів — Валентини Гальчук, Валентини Титяневич, Степана Нусбаума, Юрія Борецького.
Тож із оптимізмом рухаємося вперед! Переконані, що в співпраці зможемо й надалі вдосконалювати спортивну майстерність, тренуватися й прагнути до нових перемог.
Віктор РУДНИЦЬКИЙ, тренер КДЮСШ