Хроніка 46/2015

13-РІЧНИЙ АРТЕМ БОЙКО ЗНАЙШОВСЯ
4 листопада поїхав на навчання у Радомишльський район, однак у школі не з’явився, житель Новограда-Волинського Артем Бойко. Правоохоронці розшукували школяра. 7 листопада хлопець самостійно повернувся додому.
Артем проживає в Ново­граді-Волинському, а навчається у 7 класі реабілітаційної загально­освітньої школи у с.Потіївка Радомишльського району.
4 листопада, близько 14:00, він поїхав на навчання, однак там не з’явився. Цього ж дня хлопця бачили у Житомирі. Спасибі всім, хто відгукнувся на заклик поліції допомогти у пошуках хлопця. Нині він — у безпеці, і з ним усе добре.
Прес-служба ГУ НП в Житомирській області

З ГАРАЖА ЗНИКЛА АКУМУЛЯТОРНА БАТАРЕЯ
9 листопада до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшла заява від 46-річної жительки міста про те, що зірвані замки на воротах її гаража. У ході перевірки встановлено, що невідома особа, шляхом зриву навісних замків на воротах гаража, який належить заявниці та розташований у гаражному кооперативі «Случ», проникла всередину, де з моторного відсіку легкового автомобіля «ВАЗ-21013» викрала акумуляторну батарею вартістю 1290 грн.
ВЕЛОСИПЕДИ — У ПОПИТІ У КРАДІЇВ
9 листопада до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшла заява від 44-річного мешканця м.Новоград-Волинський про те, що у нього викрадено велосипед. У ході перевірки встановлено, що в ніч із 8 на 9 листопада невідома особа, пошкодивши велосипедний замок, яким той був пристебнутий до труби центрального опалення у під’їзді будинку заявника, викрала гірський велосипед марки «Ардіс», чим заподіяла потерпілому матеріальної шкоди на суму 5000 грн.
АВТОМОБІЛЬ ВКРАЛИ І СПАЛИЛИ
8 листопада до Новоград-Волинського відділу поліції звернувся 41-річний житель с.Нова Борова (Володарськ-Волинського району) із заявою про те, що невідома особа в Новограді-Волинському незаконно заволоділа належним йому автомобілем марки «М-21», салатового кольору, вартістю 12000 грн.
8 листопада, о 06:10, вищевказаний автомобіль був виявлений обгорілим у лісопосадці поблизу с.Маковиці Новоград-Волинського району.
ВИДУРИЛИ ГРОШІ З КАРТКИ
8 листопада до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшла заява від 29-річної жительки м. Новоград-Волинський про те, що 8 листопада, близько 16 години, невідома особа зателефонувала на її мобільний телефон та, представившись начальником служби безпеки однієї з банківських установ, обманним шляхом попросила продиктувати заявницю два номери, що були вказані в СМС-повідомленнях, після чого заволоділа грошовими коштами в сумі 688,5 грн., які знаходились на банківській картці відповідного банку.
За матеріалами, наданими Новоград-Волинським відділом поліції, підготувала Людмила ПЕТРУК