www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика


Тестодром 40/2021

08 Жовтня 2021 | Оприлюднив: | 5 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Що не підточить комар, якщо акуратно виконати роботу? А. Язика. Б. Крильця. В. Лапки. Г. Носа.
  2. Кут величиною у 90 градусів? А. Гострий. Б. Тупий. В. Прямий. Г. Глухий.
  3. Основний злак у Китаї. А. Жито. Б. Пшениця. В. Овес. Г. Рис.
  4. Що колись вимірювали пудом? А. Довжину. Б. Висоту. В. Вагу. Г. Об’єм.
  5. Якою леді називали Маргарет Тетчер? А. Бронзовою. Б. Срібною. В. Золотою. Г. Залізною.
  6. З чим у руках зображалася грецька богиня правосуддя Феміда? А. Дзеркалом. Б. Щитом. В. Терезами. Г. Кримінальним Кодексом.
  7. Яка геометрична фігура служила знаком розрізнення в командного складу Червоної армії? А. Ромб. Б. Квадрат. В. Коло. Г. Овал.
  8. Якої марки був перший автомобіль Рената Ахметова? А. «Запорожець». Б. «Москвич». В. «Жигулі». Г. «Волга».
  9. До сімейства яких звірів належить барибал? А. Ведмедів. Б. Вовків. В. Лисиць. Г. Зайців.
  10. Одним з найбільших банків якої країни є, заснований у 1694 році, «Барклайс Банк»? А. США. Б. Великобританії. В. Канади. Г. Індії.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №40: 1. Г. 2. В. 3. Г. 4. В. 5. Г. 6. В. 7. А. 8. В. 9. А. 10. Б. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,