За тур до завершення чемпіонату «Звягель-2» піднявся на «срібне» місце

За тур до завершення чемпіонату «Звягель-2» піднявся на «срібне» місце

9 жовтня відбулися матчі 17-го туру в чемпіонаті Житомирської області з футболу серед команд першої ліги.
«Звягель-2» гостював у Баранівці, де місцевий «Керамік», попри відсутність турнірної мотивації, дуже старався, аби звягельчани не набрали три очки.
Натомість «Звягелю-2» конче потрібна була перемога, щоб скористатися осічками конкурентів у боротьбі за бронзу/срібло обласної першості.
Звягельчани здобули перемогу з рахунком 2:1 і за тур до завершення чемпіонату піднялися на друге місце турнірної таблиці. Достроковим чемпіоном першої ліги, нагадаємо, стала команда «Полісся-2» зі Ставків.
Усі команди-конкуренти мають однакову кількість ігор — по 15. У «Звягеля-2» — 27 очок, у ФК «Радомишль» — 26, у СК «Овруч» — 25.
Усе вирішиться у 18-му турі, що запланований на 16 жовтня. «Звягель-2» удома гратиме проти команди «Оріон» (Нова Борова), яка зараз перебуває на шостому місці. В очній зустрічі зійдуться конкуренти: «Радомишль» прийматиме «Овруч».
На жаль, одразу три гравці «Звягеля-2» через перебір карток пропускатимуть ключову гру. Про це сповіщає сайт Житомирської обласної асоціації футболу. Серед них — Артем Гороницький, кращий бомбардир першості.
* * *

Минулої неділі визначилися фіналісти районних футбольних кубків «Звягельська осінь».
У півфінальних протистояннях, що відбулися з одного матчу, зафіксовано такі результати:
Великий кубок «Звягельська осінь»: «Смолка» — «Олімпік» (Піщів) — 7:0; «Торпедо» (Пилиповичі) — «Спорт-Лідер» (Повчине) — 0:1.
Малий кубок «Звягельська осінь»: ФК «Бараші» — «Ураган» (Жадківка) — 3:2; «Колос» (Дубрівка) — «Юність» (Гірки) — 1:0.
Фінальні пари: «Смолка» — «Спорт-Лідер» і «Бараші» — «Колос».
Олег БРЮХАНОВ