«Зелена країна» — створюємо ліси разом

«Зелена країна» — створюємо ліси разом

Внесок у «велике лісове будівництво» цими днями внесли й представники Новоград-Волинської міської територіальної громади. Секретар міської ради Оксана Гвозденко, депутати та представники виконавчих органів разом із працівниками державного підприємства «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство» засадили 1 га території Пилиповецького лісництва майже 5 тисячами саджанців сосни та ялини.
Акція «Створюємо ліси разом» відбулася в межах програми Президента «Зелена країна». За три роки заплановано висадити мільярд дерев, а відтак збільшити площі лісових насаджень упродовж 10 років на мільйон гектарів.
«Ця акція — безцінний спадок для наших дітей і нашої планети. Сподіваюся, що до благородної справи долучатиметься все більше людей. Тільки разом ми зробимо нашу громаду зеленою та квітучою», — зазначила секретар міської ради Оксана Гвозденко.
Взяти участь у заході і висадити ліс може кожен охочий. Необхідно на спеціальному сайтіhttps://zelenakraina.gov.ua/ заповнити форму реєстрації на участь. Під час висадки лісівники надають саджанці і проводять майстер-класи.
Якщо ж не маєте змоги висаджувати дерева особисто, то обирайте область, де хочете, щоб висадили ліс, робіть благодійний внесок (50 гривень за одне висаджене дерево) і лісівники висадять дерева. А сплачені вами кошти будуть перераховані на користь підопічних фонду «Таблеточки», який 10 років допомагає онкохворим дітям.
За матеріалами сайту міської ради