Вітання 47/2015

Вітання 47/2015































23 листопада святкує свій ювілей Микола Олексійович КУЗНЄЦОВ


Нехай у цей день багатство, щастя і добро завітають до хати! Щоб у достатку і здоров’ї многії літа прожити до віку. Як зерно до зернини, низький тобі уклін від усієї родини.


З повагою батько, сестра Наташа, Паша, Денис, Анастасія



25 ноября празднует юбилей Галина Михайловна ГАЙДУЧЕНКО


Мама милая, родная, и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть!


От мужа Володи, дочерей Раи и Светланы, и внучки Натальи



18 ноября отпраздновал 10-й День рождения Михаил ВАСИЛЬЕВ


Пусть ровными будут любые дороги, желаем: побед чтобы было не счесть! И чтоб на тебя все с восторгом смотрели, всегда будь достоин ты первых лишь мест!


С любовью мама, брат, все родные



19 листопада щиро вітаємо з прекрасним ювілеєм шановну Надію Володимирівну БУДНИК — головного бухгалтера Городницького споживчого товариства


Бажаємо з роси, з води на добру сотню літ людського щастя, благ земних по вінця, здоров’я Вам міцного, як граніт, щоб не торкалась скронь зими пороша, щоб Ви пройшли подальше все життя така, як є — привітна і хороша.


З повагою правління Новоград-Волинської райспоживспілки та райком профспілки


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру вдячність директору СШ №4 В.А.Сільвертюк, класному керівнику 8-В класу Валентині Григорівні Литвинчук, усім вчителям, батькам та діткам за матеріальну і моральну підтримку у лікуванні нашого сина — Богдана Бурковського. Нехай Господь Бог посилає вам здоров’я, береже вас і ваші сім’ї від усіляких бід, щоб у ваших домівках завжди був спокій та благополуччя.


З повагою батьки Богдана


 

Шановні виборці, щиро вдячний за підтримку на виборах!


Я маю бажання працювати на ввіреному Вами мені окрузі по вулиці Героїв Майдану: № 2-35; вулиці Данила Галицького, Івана Тиші, Лесі Українки: №1-45 Б; вулиці Олени Пчілки, Павла Сірагова, Родини Косачів, Семена Палія, Панкратова, провулок Павла Сірагова, провулок Родини Косачів. Запрошую Вас на зустріч 24.11.2015 р. у актовий зал Гімназії імені Лесі Українки о 15:00, який люб’язно надав Рошка Юрій Антонович. Для плідної праці мені потрібні Ваші поради та побажання. Я чітко розумію та пам’ятаю, що народний обранець — це людина, яка представляє інтереси громадян та є проміжною ланкою між виборцем та владою. Народний депутат — менеджер, найнятий народом для відстоювання законних прав громадян!


З повагою Віталій Бойчук


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Радіона Омеляновича КЛИМЕНТЕНКА — 20.11.1921 р.н.

Інну Олександрівну ЛЕГУН — 21.11.1936 р.н.

Анастасію Георгіївну АГІЛЬБАЄВУ — 22.11.1926 р.н.

Василя Андрійовича ДМУХОВСЬКОГО — 25.11.1930 р.н.

Ігоря Олександровича САМОЙЛЕНКА — 20.11.1961 р.н.

Владислава Григоровича МЕДВЕДЄВА — 22.11.1952 р.н.

Миколу Володимировича ПРИСЯЖНЮКА — 23.11.1961 р.н.

Сергія Миколайовича ДАНИЛИШИНА — 25.11.1961 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни