Перші після літніх канікул змагання, й одразу — високий результат

Перші після літніх канікул змагання, й одразу — високий результат

Його досягли семеро вихованців місцевого клубу кіокушин-кан карате на Відкритому кубку Львівської області, що проходив у Львові 14 листопада.
У турнірі взяли участь понад 200 спортсменів віком від 6 до 17 років із семи областей (Львівська, Київська, Житомирська, Черкаська, Івано-Франківська, Тернопільська, Закарпатська). Житомирщину представляла команда з Новограда-Волинського, і жоден зі звягельчан не опинився поза призовою трійкою. Прикметно, що аж шестеро з них стали переможцями у своїх вікових і вагових категоріях. Це — Юлія Гедзюк, Олексій і Дмитро Решетники, Олександр Шевчук, Олексій Малиновський (усі — колегіум), Денис Шелінговський (ЗОШ №3). Друге місце — у Гліба Кравченка (колегіум), котрий у фінальному бою поступився колезі по команді.
Президент обласної федерації кіокушин-кан карате і головний тренер міської команди Олександр Гордієнко зауважив, що для більшості звягельських спортсменів змагання такого рівня стали дебютними. А досвідченіші — завершували свої поєдинки достроковими перемогами.
«Приємно, що перші після літніх канікул змагання (до цього на заваді ставали фінансові труднощі, інші негаразди) виявилися успішними для новоград-волинців. Останнім часом ми проводимо тренування за новою методикою. І ось — результат», — додав Олександр Гордієнко.
Наступний турнір, у якому планують взяти участь каратисти з Новограда-Волинського, відбудеться 5 грудня у Житомирі.
Олег БРЮХАНОВ