ПОЗДРАВЛЕНИЯ 50/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 50/2008































15 грудня святкує своє 50-річчя Петро Петрович МАРТИНЮК


Твій ювілей — то мудрості пора. Хай буде вдосталь і в житті, і в домі: здоров’я, щастя, злагоди, добра, добробуту та щирої любові.


Твоя Лєнка



13 грудня святкує свій ювілей Андрій Васильович МАКАРЧУК


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає, нехай завжди Вам Бог допомагає. Будьте здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам — без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, та многі літа.


З повагою хрещениця Світлана, кума Софія і кум Іван



8 декабря исполнилось 18 лет дорогой, любимой доченьке, сестричке, внученьке Юлечке КОТЮРОВОЙ


Хотим тебе мы пожелать с азартом жить и с наслажденьем, свой День рождения встречать в отличном самом настроении, к заветной цели день за днем всегда настойчиво стремиться! Верь, что успехи ждут во всем, и что мечта осуществится!


С любовью мама, папа, брат Дима, бабушка Лида



16 грудня святкує 20-річчя Оксана Володимирівна ГОРБОВСЬКА-СВИДЕНЮК


Люба наша донечко, щире літнє сонечко, із Днем народження вітаємо, щастя, здоров’я, успіхів бажаємо. Хай обминають твій дім тривоги цвітом і рястом проляжуть дороги, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро.


Тато, мама, бабуся



13 грудня поздоровляємо з ювілеєм Ольгу Василівну РОМАНЧУК


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро. Тепла і усмішок, щастя без ліку, і довгого, довгого щедрого віку. Здоров’я, щастя та любові — на довгі роки!


З повагою чоловік Міша, син Саша, дочка Іра, тітка Надя



16 грудня зустрічає свій ювілей Ольга Іванівна ШАКУРА


Ми від всієї душі і щирого серця вітаємо нашу ясну зіроньку, яка запалює вогонь і світить маяком у боротьбі за краще життя обездолених. Даруємо для Вас усі найкращі квіти і найласкавіші слова. Нехай пісні всі милозвучні лунають в серці, як струна. Нехай здоров’я Бог дає, 100 літ зозуля накує.


З великою шаною МК КПУ, жіноча організація ВСЖТ, Союз радянських офіцерів



16 грудня вітаємо з поважним ювілеєм дідуся, батька Анатолія Власовича ГЕРАСИМЧУКА з Канун


Бажаємо, щоб серце твоє зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, тепла і усмішок, щастя без ліку, і довгого, довгого щедрого віку. Здоров’я, щастя та любові — на довгі роки!


З повагою дочка, зять, онуки Олександр, Олег і Віка