Найстарша жителька села Пилиповичі зустріла 95-річний ювілей

Найстарша жителька села Пилиповичі зустріла 95-річний ювілей

Свій 95-річний ювілей зустріла жінка-мати, жінка-трудівниця Поліщук Ганна Семенівна, яка народилась і проживає донині в селі Пилиповичі. Привітати Ганну Семенівну завітали заступник голови райдержадміністрації Н.В.Даниленко, Пилиповицький сільський голова Н.В.Панфелюк та директор територіального центру соціального обслуговування Н.Ф.Івасів.
Ганна Семенівна народилася 21 листопада 1920 року в сім’ї, де вона була найстаршою серед чьотирьох дітей. Її життєвий шлях не завжди був устелений квітами, килимами благополуччя, були в ньому і «вибоїни», і випробування... Та вона з гідністю йшла тим шляхом, що їй готувала доля, в найскладніших ситуаціях залишаючись сама собою. Ювілярка весь свій трудовий шлях пропрацювала в місцевому сільгосппідприємстві.
Роки війни були суворими та залишили у серці нестерпний біль. В останні дні війни молода дружина отримала гірку звістку — «похоронку»: «Поліщук Антон Каленикович загинув на Ельбі». Вона мала чотирьох синів, але трагічна доля забрала трьох із них. Сьогодні Ганна Семенівна огорнута ніжністю, турботою і любов’ю сина Віктора та невістки Валентини, своїх трьох онуків та 6 правнуків, які не забувають свою маму, бабусю — жінка доглянута, щаслива, забезпечена всім необхідним.
Саму ж ювілярку природа щиро наділила душею чистою і доброю. А от понад усе Ганна Семенівна полюбляє квіти та українську пісню.
Попри поважний вік, ювілярка досить енергійна, гарна співбесідниця, має добре серце, ясний розум. За людяність і щиру вдачу шанують її в рідному селі односельці.
За інформацією терцентру соціального обслуговування Новоград-Волинського району