СЕКРЕТ «МІСТЕРА ІКС» РОЗГАДАВ ДМИТРО НАУМЕЦЬ

СЕКРЕТ «МІСТЕРА ІКС» РОЗГАДАВ ДМИТРО НАУМЕЦЬ

\"СЕКРЕТКонкурсно-розважальна програма «Містер Ікс-2008» стала справжньою прикрасою недільного вечора, 7 грудня. Охочих подивитися на суперництво галантних кавалерів, що відбулося у великій залі Палацу культури, зійшлося чимало. І хоча в залі можна було помітити незначну кількість вільних місць, все ж є підстави стверджувати, що подібні заходи, ініційовані колективом Палацу культури, щоразу збирають солідну глядацьку аудиторію.
Проект «Містер Ікс» було започатковано в Новограді-Волинському шість років тому. Автором ідеї виступила організатор-методист Палацу культури Тетяна Музика, яка відтоді є постійним режисером і ведучою цього заходу. У попередні роки (за винятком 2007-го, коли внаслідок завантаженості працівників галузі культури у заходах, що були присвячені ювілею міста, програма взагалі не проводилася), «Містера Ікса» обирали навесні — напередодні жіночого свята 8 березня. Розважальна програма у виконанні юнаків виступала своєрідним подарунком чарівним звягельчанкам. У цьому році конкурсна програма дещо «переорієнтувалася», її присвятили чоловічому святу — Дню Збройних сил України.
\"СЕКРЕТЗа звання «Містер Ікс-2008» змагалися п’ятеро юнаків: студенти промислово-економічного технікуму — Віталій Васьковський і Дмитро Наумець, студент професійного ліцею — Олександр Хмарський, студент медичного коледжу — Михайло Ковальчук і студент економіко-гуманітарного коледжу — Микола Гарбовський. Хто з них найкраще підготувався до виступу, хто зможе якнайповніше розкрити свої таланти, сподобатись публіці та завоювати прихильність прискіпливого журі — відповіді на ці питання повинні були дати дві години шоу-програми, впродовж яких юнакам довелося пройти випробування п’ятьма конкурсами.
\"СЕКРЕТОдин із них присвятили Дню Збройних сил України. Проте цього разу тему військових вирішили обіграти з солідним підтекстом жартів, тому й конкурс нарекли у відповідному стилі — «Не хочу в армію». Кожен із учасників можливість пожартувати зрозумів і реалізував по-своєму. Приміром, Дмитро Наумець запропонував глядачам зазирнути за лаштунки армії майбутнього, в якій, на його думку, служитимуть лише красуні-дівчата. А у сценці за участю Віталія Васьковського син ледь не навколішки благав «батю» за будь-яку ціну відкупити його від армії. Михайло Ковальчук сценізував декілька способів «закосу» від служби шляхом введення в оману медичної комісії. Словом, акторські здібності учасників та їхніх груп підтримки вкупі із вдало підібраним музичним супроводом подарували глядачам немало хвилин щирого сміху і веселощів, які, як відомо, є надзвичайно корисними для здоров’я.
\"СЕКРЕТПодальші конкурси — із розряду традиційних. Але від цього вони аж ніяк не втратили інтриги в очах глядачів. Навіть, здавалося б, такий звичний танцювальний конкурс — і в ньому учасники побачили можливість для різноманітних перевтілень та імпровізацій. Годі вже й казати про конкурс пародій — певно, найбільш улюблений серед місцевої публіки. У ньому учасники предстали в образах популярних нині естрадних співаків.
\"СЕКРЕТ…Відповідно до усталеної роками класики жанру, журі затримувалося. Тим самим дедалі більше підігріваючи й без того шалену цікавість до підсумків конкурсу. Нарешті на сцену вийшла голова журі, режисер загальноміських заходів Ірина Панасюк. Оголошення результатів потонуло в овації — переможцем цьогорічного конкурсу на звання «Містер Ікс» став Дмитро Наумець. Титул першого віце-містера отримав Олександр Хмарський, другого віце-містера — Михайло Ковальчук. Усі конкурсанти були нагороджені не лише звичними для таких випадків стрічками, а ще й цінними призами. За що велика вдяч\ність від організаторів проекту Володимиру Іскрицькому (магазин «Техносвіт») і Андрію Газарову (компанія «ТелефонЬ»), які виступили в ролі спонсорів.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА