Вітання 51/2015

Вітання 51/2015







































21 грудня святкує славний ювілей директор школи №6 — Наталія Миколаївна КИРЧУН


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад. А нам не віриться сьогодні, що Вам уже — 55. Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень, прийміть вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм його щиро, щоб радісним і довгим був Ваш вік з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


Батьківський комітет та батьки школи №6



18 декабря 6-летие празднует Анастасия Сергеевна ШМЫГЛЯ из села Орепы


Солнышко наше, вот тебе и исполнилось целых шесть лет. Пусть у тебя всегда будет все-все, что ты хочешь, — стоит только этого пожелать. Пусть мама и папа будут счастливы от всех твоих успехов, а ты — растёшь всем нам на радость. С Днём Рождения!


С любовью твои бабушка Лена, дедушка Ваня, Дима, тетя Юля и сестричка Катюша



ПОДЯКА


Найдорожче для нас, батьків, — наші діти. Які ми щасливі, коли вони зростають здоровими. Але інколи буває інакше, так як сталося у нашій сім’ї — захворіла дочка Яночка.

Лікарі, провівши усі необхідні обстеження, приголомшили нас висновком — потрібна термінова операція. Ми були у розпачі, але світ — не без добрих людей. Хочеться, насамперед, висловити щиру подяку керівництву ДНЗ №16 «Веселка» — завідуюча Данюк В.І. та усьому колективу, батькам середньої логопедичної групи «Бджілка», за те, що не залишилися осторонь нашої біди — допомогли нам врятувати наше сонечко.

Зараз усе вже позаду, і донечка знову відвідує дошкільний навчальний заклад. Вона, як і раніше, непосидюча і допитлива. З нетерпінням чекає на новорічні свята, мріє про подарунки від Діда Мороза.


Усім вам низький уклін від нашої родини


 

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ, ПЕНСІОНЕРИ ТА ВЕТЕРАНИ ЕНЕРГЕТИКИ!


Щиро вітаю Вас із професійним святом!

Це свято для тих, хто присвятив своє життя нелегкій, але дуже важливій, справі — забезпеченню людей теплом і світлом.

Ваша самовіддана праця і високий професіоналізм дозволяють вирішувати важливі завдання для Новоград-Волинського району і для всієї енергетичної галузі України.

Нехай робота завжди приносить радість, задоволення і почуття гордості, а професійні успіхи йдуть поряд з особистим щастям та благополуччям.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру, здійснення заповітних бажань, нових досягнень і перемог!


З повагою директор Новоград-Волинського РЕМ О.В.Самчук


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ


Дорогі земляки! Щиросердечно вітаємо вас із Днем святого Миколая — одним із найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що осяює наші оселі добрими сподіваннями.

Здавна це свято — символ родинного добробуту, любові та тепла! На нього чекають як діти, так і дорослі: малеча — аби отримати подарунка від Миколая, дорослі — аби здійснилися всі мрії та задуми.

Тож у цей день зичимо всім жителям Новоград-Волинського краю миру, достатку, родинного затишку й душевного тепла. Нехай диво Святого Миколая не мине жодної домівки і наповнить особливою радістю серця всіх українських діточок.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

17 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ДЕРЖАВНОЇ ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники державної виконавчої служби Новоград-Волинського краю! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Щодня, довіряючи вам свої долі, громадяни розраховують, перш за все, на вашу сумлінність та неупередженість. Адже виконання судових рішень — це важлива державна справа, яка потребує професіоналізму та високої моралі. Переконані, що державні виконавці і надалі з усвідомленим почуттям відповідальності, з честю примножуватимуть традиції своєї професії.

Бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту, життєвих гараздів, плідної праці та успіхів. Нехай ваші професійні зусилля завжди будуть винагороджені довірою і повагою громадян.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

19 ГРУДНЯ — ДЕНЬ АДВОКАТУРИ


Шановні правозахисники Новоград-Волинщини! Щиросердечно вітаємо вас із професійним святом.

Адвокат, з огляду на умови своєї діяльності, безперечно, є служителем і творцем права. Саме від вашої складної, але благородної, місії залежать долі багатьох людей, політичних інститутів, а подекуди — й держави. Його величність Закон вашими устами повинен сказати рішуче слово, захистити права громадян, забезпечити їм використання свобод, гарантованих Конституцією.

У цей день бажаємо вам щастя, здоров’я, родинного тепла, благополуччя, натхнення та успіхів у вашій нелегкій справі. Хай у ваших оселях завжди буде мир та злагода!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

22 ГРУДНЯ — ДЕНЬ ЕНЕРГЕТИКА

Шановні працівники енергетичної галузі Звягельського краю! Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом.


Це свято — для тих, хто присвятив своє життя нелегкій, але дуже важливій справі — забезпеченню людей теплом і світлом. Працівники енергетичної галузі, самовіддано працюючи у складних умовах, виявляють щоденну турботу про громадян країни, дбаючи про якісне енергопостачання та безпеку енергосистем. Переконані, що енергетична сфера і надалі буде успішно розвиватися, впроваджуючи новітні досягнення світової науки та втілюючи в життя програми з енергозбереження.

Бажаємо вам безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Миколу Семеновича ПРОНІНА — 19.12.1926 р.н.

Арсенія Парфиловича НЕСТЕРЧУКА — 21.12.1921 р.н.

Зою Федорівну ЦИМБАЛЮК — 22.12.1934 р.н.

Володимира Гнатовича СИЛЬВЕРТЮКА — 18.12.1940 р.н.

Григорія Семеновича ГОПКУ — 18.12.1951 р.н.

Володимира Володимировича РЕПЛЯНЧУКА — 21.12.1963 р.н.

Олега Володимировича КОРЖИНЕВСЬКОГО — 23.12.1967 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни