НАГОРОДИ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Як уже повідомлялося раніше, подарунком для Новограда-Волинського до Дня місцевого самоврядування стало перше місце серед подібних нашому міст України у VI Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування за проект «Поліпшення системи виробництва питної води в місті шляхом впровадження сучасних технологій очистки питної води та енергозбереження на підприємстві ВУВКГ». Напередодні професійного свята міського голову Миколу Боровця нагороджено Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за значний особистий внесок у забезпечення розвитку місцевого самоврядування. Але на цьому нагороди для міста не закінчилися. За вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм Указом Президента України Віктора Ющенка відзначено першого заступника Новоград-Волинського міського голови Костюка Валентина Андрійовича орденом «За заслуги» III ступеня. Під час урочистостей за сумлінну працю, професіоналізм, відповідальність та участь у житті територіальної громади міста Почесними грамотами міської ради, подяками міського голови, цінними подарунками нагороджено 20-ох представників органів місцевого самоврядування, серед яких депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники міської ради.
Було підведено підсумки конкурсу «Двір зразкового порядку та благоустрою», переможці — ОСББ «Колорит», ОСББ «Роялті», ОСББ «Наш дім», ОСББ «Єдина сім’я», ОСББ «Згода» відзначені дипломами, цінними подарунками, преміями. За облаштування дитячих та спортивних майданчиків на своїх прибудинкових територіях оголошено подяки та нагороджено преміями ОСББ «Колорит», ОСББ «Згода», ОСББ «Містечко Морське», житлово-будівельний кооператив, орендне підприємство «Комунальник».
Не залишилась поза увагою цього дня і молодь міста. З метою стимулювання творчого розвитку дітей, підтримки обдарованої учнівської молоді міста, враховуючи особистий внесок, активну участь кожного в загальноміських заходах, різноманітних конкурсах, змаганнях, та розглянувши подання керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста стипендію міського голови на 2008-2009 навчальний рік у розмірі 100 грн. щомісячно кожному призначено, 8 учням шкіл міста та 11 учням шкіл міста, які найбільше відзначились у навчанні та суспільно-корисній роботі. Ці стипендії учні отримали у присутності представників органів місцевого самоврядування.