До уваги мешканців перейменованих вулиць!

У зв’язку з тим, що міська рада протягом 2014-2015 років прийняла низку рішень щодо перейменування близько 60 вулиць та провулків Новограда-Волинського, у наших мешканців виникли певні додаткові турботи та труднощі, зокрема, при отриманні пенсій, кредитів, здійсненні платежів у банківських установах, при отриманні субсидій та матеріальної допомоги в управлінні праці та соціального захисту населення, при оформленні речових прав, реєстрації бізнесу тощо. Аж допоки громадянин не внесе відповідні зміни до свого паспорта громадянина України, — йому можуть відмовити у наданні тієї чи іншої послуги.
Центр надання адміністративних послуг пропонує таким мешканцям міста свої послуги. Для внесення змін до паспорта, пов’язаних із перейменуванням вулиці, громадянин надає адміністратору ЦНАП тільки свій паспорт. Відомості про реєстрацію (талони) заповнюються у ЦНАПі або особисто заявником чи адміністратором.
Додатково повідомляємо, що мешканці приватного сектора міста можуть подавати адміністратора ЦНАПу ще й свою будинкову книгу. Зауважимо, що її переоформлення в Новоград-Волинському МБТІ коштуватиме близько 40 гривень.
Центр надання адміністративних послуг: 11700, Житомирська обл., м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 13, тел.: (04141) 5-24-79. E-mail: cnapnv1@gmail.com.
Прийом документів: вівторок, середа, п’ятниця — 09:00-15:30, субота — 09:00-13:30, без перерви, неділя — вихідний.
М.МАКАРЧУК, начальник Центру надання адміністративних послуг