Розпочинається прийом заявок від ОСББ на участь у проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у 2016 році

У рамках Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ), який фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується ПРООН, Громадський комітет із попереднього визначення проектів на підтримку ОСББ міста оголошує про прийом заявок на участь у Проекті у 2016 році. До участі запрошуються всі ОСББ міста, ініціативи яких не було реалізовано в попередньому році.
Основні типи мікропроектів/види робіт: капітальні ремонти дахів; ремонт міжпанельних стиків; фасадів, утеплення; ремонт під’їздів/сходових клітин, дашків; заміна вікон, дверей місць загального користування; ремонт підвалів, цоколів, відмостки; заміна водопостачання, каналізації, опалення; заміна елементів системи електропостачання, освітлення; ремонт ліфтів.
Умови співфінансування: ПРООН — 50%, але не більше, ніж €7000 на один МПП; місто + ОСББ — 50%, за умови участі ОСББ не менше 5% від загальної вартості.
Перелік необхідних документів:

  • заповнена заявка на грантову підтримку (мікропроектна пропозиція) за встановленою формою;

  • копія свідоцтва/ витягу з реєстра про державну реєстрацію ОСББ;

  • копія статуту ОСББ;

  • копія протоколу загальних зборів ОСББ з рішеннями з таких питань: 1 — про затвердження пріоритетності завдань ОСББ; 2 — про обрання членів функціональної групи, яка вивчить можливості та підготує необхідну інформацію для розгляду загальними зборами способу виконання пріоритетного завдання силами ОСББ;

  • копія дефектного акту, проектно-кошторисної документації, за наявності.


Заявки від ОСББ приймаються до 22.01.2016 року за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16, каб. №12. Засідання комітету відбудеться 26.01.2016 р. у приміщенні Новоград-Волинської міської ради.
За детальнішою інформацією та зразками документів звертайтесь у відділ підтримки муніципальних ініціатив та інвестицій міської ради. Контактна особа — Тетяна Левківська, тел.: 5-22-15, e-mail: mvp_nv_nv@ukr.net.
Т.ЛЕВКІВСЬКА, начальник відділу підтримки муніципальних ініціатив та інвестицій