Подяка за підтримку притулку для собак

Подяка за підтримку притулку для собак

Стаття у минулому номері «Звягеля» про новоградський притулок для тварин викликала пожвавлення громадської думки і посилення уваги до проблеми з боку влади. Детальніше про це ми інформуватимемо громаду після реальних кроків з боку відповідальних осіб. Наразі ж дякуємо, що читаєте нас, аналізуєте і реагуєте.
Через технічні проблеми при підготовці матеріалу до друку, сталася неточність — не було названо усіх спонсорів, котрі суттєво допомагають голові міськрайонної організації захисту тварин «Оберіг» Валентині Захарчук у розбудові притулку. Тому, виправляємо помилку.
Як розповіла Валентина Мечиславівна, у будівництві 12-ти вольєрів для собак надали посильну допомогу директори місцевих підприємств: Володимир Рибінський («Техна»), Степан Нусбаум (лісгосп) та Володимир Герус (митниця). Кожен із цих спонсорів робить надзвичайно добру справу, тож пані Валентина щиро дякує їм за підтримку, чуйні серця та активну громадську позицію.
Якщо ви теж бажаєте долучитися до підтримки беззахисних тварин або взяти до себе на проживання чотирилапого друга, нагадуємо, що притулок знаходиться у районі очисних споруд, неподалік від заводу «Церсаніт». За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: (063) 1638914. Р/р для допомоги: ПриватБанк, 4731 2171 1290 9716.
Пам’ятайте, що вихованці притулку чекають на зустріч із вами. Попри той факт, що, як стало відомо з соцмереж, багато городян досі не знають про те, що такий притулок у Новограді є. Ці ж люди, як не дивно, більше за інших галасують, що тварин потрібно захищати… Любі наші, не потрібно більше галасувати — куди дієвіше, нарешті, щось зробити й зі свого боку. Приїжджайте сюди на екскурсію, разом із дітьми та друзями. І добрі собачі очі, що визирають із вольєрів, навчать вас тому, чого не прочитаєш у стрічках Інтернет-новин...
Юлія КЛИМЧУК