Мерія Новограда просить не переписуватися з міським головою у соцмережах, бо це відволікає його від роботи

Мерія Новограда просить не переписуватися з міським головою у соцмережах, бо це відволікає його від роботи

\"МеріяВідповідне звернення до громади міста нещодавно з’явилося на офіційному сайті Новоград-Волинської міської ради.
«Останнім часом у наше життя стрімко і потужно ввірвалися, так звані, соціальні мережі в Інтернеті. Вони сприяють комунікації людей, дозволяють знаходити друзів і однодумців, ділитися думками та висловлювати свою позицію з важливих питань.
Ми погоджуємося з вами. Разом із тим, звертаємось до вас із проханням не завантажувати для переписки та дописів сторінки міського голови в соцмережах, оскільки це відволікає очільника міста від вирішення нагальних питань життєзабезпечення громади міста.
Однак, щоб своєчасно та оперативно реагувати на актуальні питання, які турбують громадськість, просимо вас спілкуватися з міським головою Весельським В.Л., його заступниками та секретарем міської ради винятково через офіційний сайт Новоград-Волинської міської ради (http://novograd.osp-ua.info) або ж під час особистого прийому громадян, який міський голова проводить щоп’ятниці, з 10:00 до 16:00», — йдеться у зверненні М.Левицької, начальника відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради.
Крім того, міська рада нагадує, що, згідно з розпорядженням міського голови від 10.12.15 р. №247(о) «Про графіки особистого прийому громадян у міській раді та проведення прямих телефонних ліній», перший заступник, заступники міського голови та керуючий справами виконавчого комітету міської ради проводять особистий прийом громадян, відповідно до затвердженого графіку. Цей графік газета «Звягель» друкувала у №2 (210) від 8 січня 2016 року.