Vivat, лікарю!

Vivat, лікарю!

27 січня зустрічає 60-річний ювілей відомий та авторитетний у місті і районі лікар-ендокринолог — Володимир Рабченюк. З цієї славної нагоди його колеги та пацієнти адресують Володимиру Федоровичу щирі слова, які не завжди маємо можливість висловити у будні, але неодмінно хочеться сказати у свято.
Майбутній лікар виріс у багатодітній родині на Хмельниччині, у нелегкі часи. Змалечку тягнувся до праці і науки, любив допомагати людям, що визначило з дитинства професійних шлях. Закінчивши Тернопільський медичний університет, молодий перспективний фахівець приїхав працювати у Новоград-Волинський. Ось уже 36 років він лікує, віддаючи людям свої знання та неоціненний досвід, здобутий за довгі, нелегкі роки роботи у лікарні.
Ім’я ендокринолога Володимира Рабченюка знають, поважають і цінують. Він — вимогливий та принциповий, але не лише медичні знання допомагають йому зцілювати хворих, бо найдієвішим за будь-які ліки є чуйне серце. Хоч не завжди лікарю випадає нагода це засвідчити у напруженій роботі, пацієнти і колеги добре знають — Володимир Федорович допоможе, підтримає, розрадить мудрим словом. А подекуди — й цікавеньку історію чи анекдот розповість, покращить настрій, віджене усі хвороби.
Колеги переконані, що віру та силу у лікаря вселяє його чудова сім’я, цікава й важлива робота. Ось що говорять про нього найближчі співробітники — зі 118 кабінету міськрайТМО:
— Для нас Володимир Федорович є талановитим наставником та інтелігентною, мудрою людиною. Нам пощастило працювати з ним, тож з нагоди ювілею хочемо найпершими привітати! Побажати здоров’я, достатку, ясного неба, сонця і тепла у житті, щодень — лише злагоди й порядку! Щоб ладилося скрізь: на роботі, в родині, щоб радісний настрій у серці не згас. Все світле і гарне, що треба людині, нехай неодмінно поспішає до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, хай горе обходить завжди стороною, хай доля дарує Вам довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта! З ювілеєм!
Пацієнти до цього додають:
— Поменше, лікарю, на Вашому шляху хворих, а побільше — здорових, добрих і щасливих людей. І щоб Ви теж таким завжди були! Дякуємо за підтримку!
Колеги зі 118 кабінету міськрайТМО та вдячні пацієнти