Обрано нового голову спорткомітету міста

Обрано нового голову спорткомітету міста

18 січня у Молодіжному центрі відбулися загальні збори спортивного комітету міста Новограда-Волинського. Були присутні 30 із 40 членів спорткомітету, серед запрошених — перший заступник міського голови Сергій Колотов, заступник міського голови Оксана Гвозденко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Володимир Гамма.
Головним питанням порядку денного стало питання про обрання голови спортивного комітету міста Новограда-Волинського.
Щодо кандидата на цю посаду О.С.Гордієнка (президент обласної федерації кіокушин карате), висловили свою думку директор ДЮСШ В.П.Єрмаков, тренер-викладач із вільної боротьби Ю.Л.Мірзабекян та головний тренер збірної області з вільної боротьби С.М.Мельник.
В.А.Блізніченко (тренер-викладач з футболу) запропонував іншу кандидатуру голови спортивного комітету — Л.В.Плісака — президента федерації боксу у Новограді-Волинському. Втім той, зі свого боку, погодився із раніше запропонованою кандидатурою Гордієнка, за що всі проголосували одноголосно.
О.С.Гордієнко виступив із промовою, у якій, зокрема, зазначив, що керівний склад спорткомітету залишається на своїх місцях. Так, заступник голови спортивного комітету — Г.Д.Данюк (президент обласної федерації армспорту), секретар спортивного комітету — Л.В.Прокопчук (тренер-викладач з гирьового спорту).
Новообраний голова спорткомітету міста О.С.Гордієнко своєю першочерговою метою поставив налагодження тіснішої взаємодії між спортивним комітетом та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міста, тобто — між громадою та владою.
На засіданні також виступив В.М.Гамма, який назвав імена кандидатів у номінації «Гордість міста». Було прийняте рішення нагородити двох спортсменів із відділення футболу. Також на засіданні виступили С.Ю.Колотов та О.В.Гвозденко, які озвучили напрямки розвитку галузі спорту в Новограді-Волинському.
Нагадаємо, що попередній голова спорткомітету міста В.В.Постіженко залишив цю посаду, підписавши контракт зі Збройними Силами України.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ