І тренери теж складають іспити

І тренери теж складають іспити

\"ІІз 21 по 24 січня Микола Ящук і Роман Оразов — тренери Житомирської обласної федерації олімпійського тхеквондо ВТФ із Новограда-Волинського — брали участь у Першому українському майстер-класі з тхеквондо (1st Ukrainian Taekwondo Masters Course 2016), що пройшов у м.Дніпродзержинськ Дніпропетровської області. Цей мастер-курс зібрав понад 130 тренерів, суддів, спортсменів із 17 областей України з метою підвищення рівня майстерності за програмами керуги і пумсе.
Тренінги складалися з практичних і теоретичних занять, що проходили у щільному графіку з ранку до пізнього вечора — з 8:30 до 21:00. Практичні заняття з керуги провели Заслужений тренер України, володар чорного пояса з тхеквондо ВТФ 3 дана Андрій Литвиненко та Заслужений тренер України, міжнародний інструктор ІІІ класу, володар чорного пояса з тхеквондо ВТФ 5 дана Олег Нам. У розділі пумсе тренінг проводив кандидат наук із фізичного виховання і спорту, доцент, суддя національної категорії, володар чорного пояса з тхеквондо ВТФ 4 дана Олександр Кощеєв.
Атестація суддів на категорії пройшла під керівництвом голови технічного комітету Федерації тхеквондо України, міжнародного інструктора ІІІ класу, володаря чорного пояса з тхеквондо ВТФ 5 дана Сергія Кіпоренка та судді міжнародної категорії, кандидата наук із фізичного виховання і спорту, доцента Ігоря Пашкова. Відзначимо, що Сергій Кіпоренко та Олег Нам у 2015 році пройшли навчання у Kukkiwon World Taekwondo Academy (Південна Корея).
Після проходження курсів та складання іспитів учасникам були вручені відповідні сертифікати і пам’ятні сувеніри.
З нетерпінням чекаємо тренувань із використанням нових ідей та підходів!