Троє кікбоксерів увійшли до збірної області

Троє кікбоксерів увійшли до збірної області

23-24 січня у Житомирі проходив відкритий чемпіонат області з кікбоксингу (WAKO), в якому взяли участь спортсмени з Житомирщини, Київщини, Донеччини, Вінниччини, Черкащини і Волині. Серед учасників — семеро кікбоксерів СК «Вікінг» Новоград-Волинської федерації кікбоксингу, четверо з яких стали переможцями.
У категорії 71 кг перше місце здобув Дмитро Лавренчук, у категорії 80 кг — Іван Шелест, у категорії 45 кг — Кирило Орел, у категорії 90 кг — Владислав Ковальчук, — розповів «Звягелю» тренер СК «Вікінг» Андрій Насадюк.
Він також відзначив вдалі виступи Олександра Савчука і Михайла Музичка (для якого ці змагання стали дебютними), котрі посіли другі місця.
Як зазначив Андрій Насадюк, звітний турнір також мав статус відбірного на чемпіонат України з кікбоксингу, що проходитиме у квітні. У підсумку троє спортсменів із Новограда-Волинського увійшли до складу збірної області. Причому, Іван Шелест, у разі успішного виступу на всеукраїнській арені, може претендувати на місце у національній збірній України.
Андрій Насадюк висловив подяку за сприяння в розвитку кікбоксингу в Новограді-Волинському директору міської гімназії Ю.А.Рошці (на базі цього навчального закладу проходять тренування спортсменів), а також — голові міської федерації кікбоксингу М.А.Тарасову.
Олег БРЮХАНОВ