Масажний салон «Час здоров’я» рятує від хвороб

«Життя без болю — можливе», — це засвідчує колектив демонстраційного масажного салону «Час здоров’я». Масажне обладнання, представлене тут, дозволяє істотно покращити здоров’я не лише українцям, а й жителям 120 країн світу — уже впродовж п’ятнадцяти років. У Новограді представництво компанії діє лише два роки, за цей короткий проміжок часу тисячі городян відвідали сеанси масажу й отримали чудові результати. Детальніше про це — у нашому інтерв’ю з директоркою салону Наталією Бурковською.
— Пані Наталю, у чому саме полягає ефективність масажного обладнання у салоні «Час здоров’я»?
— Наше масажне обладнання — це результат плідної роботи південнокорейської компанії «Nuga Best». Про це є багато інформації в Інтернеті, кожен може прочитати про багаторічний досвід світового лідера з виробництва обладнання для профілактики і відновлення здоров’я. А у нашому місті тепер вже й багато городян, котрі відвідали наш салон та можуть розповісти чимало схвальних відгуків. Обладнання має статус медичного і рекомендоване фахівцями для щоденного домашнього оздоровлення. Такі масажери використовуються у клініках, санаторіях, оздоровчих центрах, масажних кабінетах, за кордоном — у кабінетах невропатологів. Їх ефективність підтверджена дослідженнями у різних країнах світу. Ми у своїй роботі також щодня бачимо шикарні результати. Завдяки таким оздоровчим масажним центрам, а їх в Україні — сотні, мільйони людей покращили здоров’я та позбулися болю, що дошкуляв роками.
— А чим масаж за допомогою спеціального обладнання відрізняється від традиційного масажу?
— Здавна відомо, що здоровий хребет — це основа нашого здоров’я. Згадайте відомі слова Гіппократа: «Подивіться на хребет, як на причину вашого захворювання». Тож, особливу увагу ми приділяємо оздоровленню хребта. Для чудового результату у вирішенні проблем із остеохондрозом, сколіозом, радикулітом, невралгіях, міжхребцевих грижах ми пропонуємо скористатися масажним ліжком. У ньому поєднано декілька принципів оздоровлення: точковий масаж, інфрачервоне випромінювання (ідентичне теплу людського тіла), витягнення хребта, магнітотерапія, рефлексотерапія та іонізація. Також використовуємо у роботі спеціальні зігріваючі килимки, подушки, масажери для ніг, суглобів.
Зовсім нещодавно декілька масажних ліжок були подаровані військовому шпиталю у Києві для відновлення здоров’я поранених бійців. Часто приходять люди, яким порадили до нас звернутися лікарі. До речі, найчастіше — саме військові лікарі.
— При яких ще захворюваннях допомагає масажне обладнання у вашому салоні?
— Унікальний сплав турманієвої кераміки, з якої виготовлені роли на обладнанні, допомагає покращити стан здоров’я людям із гіпертонією, аритмією, атеросклерозом, іншими захворюваннями серцево-судинної системи. Особливо корисними процедури є для людей, котрі мають ослаблений імунітет та хронічні захворювання: цукровий діабет, бронхіт, варикоз, артроз тощо. Також — якщо треба покращити роботу нервової системи, позбутися головного болю, дратівливості.
— Ви сказали, щодня бачите шикарні результати. А які саме?
— Коли люди, котрі декілька років ходили з паличкою, після 5-6 сеансів масажу забувають її у нас! Пацієнти з неврології після того, як стають нашими клієнтами, дуже швидко виписуються з лікарні. Кожен такий приклад — це є наша радість. Пояснюється тим, що інфрачервоне тепло з масажного обладнання проникає у тіло людини на глибину 5-7 см,
знімає спазм, відновлює приток крові — м’яко, ніжно, без мікротравм. До речі, це випромінювання є ідентичним теплу людського тіла. У нас є масажні килимки, які в Америці використовують для недоношених діточок у пологових будинках. Тобто, продукція повністю безпечна, хоча існують певні рекомендації для використання.
— Хто є відвідувачами вашого салону?
— Приходять люди різного віку та статусу, вже тисячі городян отримали результат. Серед них — депутати, директори шкіл, медики, масажисти, двірники. Наша наймолодша клієнтка — дівчинка семи місяців, а найстаршій — 92 роки! У нас гарна репутація у місті. Запитую у масажистів: «Чому ви не пішли до колег, а прийшли до нас?» І вони відповідають, що такого результату масажистам, на жаль, не досягнути.
— Скажіть, будь ласка, що потрібно, аби стати клієнтом салону?
— Рекомендуємо приходити до нас, знаючи свій діагноз, після обстеження. Адже наш салон не є лікувальним центром, і ми не робимо діагностику. Працюємо відповідно до рекомендацій Мінохорони здоров’я, а найкраща наша реклама — це гарні результати людей. До нас приходять на демонстрацію обладнання і мають змогу випробувати масажери на собі. Переконавшись у ефективності обладнання, можна його придбати. Щоб робити масажі вдома (дозволяється 2-3 рази на день), впродовж усього життя. Хто не має змоги купити обладнання, — ходить до нас роками, ми нікому не відмовляємо. Кваліфікований персонал пройшов навчання і має досвід роботи. Переконані, що добре слово та усмішка також здатні лікувати, тому до кожного відвідувача у нас — індивідуальний підхід та рекомендації, відповідно до захворювання та віку.
Розмовляла Юлія КЛИМЧУК