Волейбол: кубок Сидорчука — у збірної хлібозаводу

Волейбол: кубок Сидорчука — у збірної хлібозаводу

Турнір із волейболу, присвячений Герою соціалістичної праці, Заслуженому працівнику сільського господарства України, кавалеру орденів «За заслуги», почесному голові сільськогосподарського підприємства «Граніт» Степану Гавриловичу Сидорчуку, проводився на спортивній базі промислово-економічного технікуму в неділю, 31 січня. До участі заявилися сім команд із Житомирщини. Вперше — волейболісти з Коростишева і Черняхова.
За підсумками групового турніру, до фіналу вийшли команди Новоград-Волинського хлібозаводу та смт.Черняхів. Попри досвід всеукраїнських змагань, який мають волейболісти з Черняхова, котрі фінішували в аматорській лізі другими, перемогу святкували хлібозаводівці, діями яких особисто керував директор підприємства С.Ф.Портянко.
Проваливши старт першого сету (у підсумку — його програвши), команда хлібозаводу мінімально перемогла у другому, зрівнявши рахунок. У вирішальній партії, за активної підтримки вболівальників, хлібозаводівці перемогли — 17:15, довівши загальний рахунок фіналу до 2:1 на свою користь.
Третє місце посіли представники обласного центру, котрі з рахунком 2:0 досягли переваги у втішному фіналі над збірною Новоград-Волинського району.
Кваліфіковане проведення змагань було організоване сектором сім’ї, молоді та спорту Новоград-Волинської РДА (головний спеціаліст П.П.Подкаура).
Володимир БУРКОВСЬКИЙ