З ополонки потрапив у лікарню

На Водохреща ані традиційні морози, ані всеукраїнська епідемія грипу не зупинили городян оздоровитися у місцевих водоймах. 57-річному звягельчанину Юрію Карплюку теж нічого не завадило цього дня зануритися в крижану ополонку — тим паче, що й раніше чоловік загартовувався.
Проте, повертаючись із товаришем додому після купання, на пішохідному мості чоловік відчув різкий нестерпний біль у серці, а за якусь мить — втратив свідомість. Невідомо, чим би усе це закінчилося, якби не бригада «швидкої» — на місце виклику медики прибули оперативно та надали невідкладну допомогу. Наступний тиждень Юрій Васильович провів у лікарні, а одразу потому прийшов до нас у редакцію, щоб подякувати медикам «швидкої» за порятунок.
Зазвичай подібних казусів із пірнальниками на Водохреща не трапляється, адже, як відомо, вода в цей день — цілюща. Юрій Карплюк, попри прикрий інцидент із самопочуттям, після того одужав і, звісно, переосмислив цінність життя. Тому, бригада «швидкої», яка врятувала людину на пішохідному мосту 19 січня, — приймайте щиру подяку і найкращі побажання!
Юлія КЛИМЧУК