Чи знайде влада житло для жінки, яку покинули власні діти?

29 січня черговий виїзний прийом громадян міським головою В.Л.Весельським відбувся у мікрорайоні «Лубчиця». Цього дня на прийом завітали 15 мешканців.
Найбільш актуальними були звернення стосовно лікування та вирішення земельних питань. Також були звернення, які стосувалися міських пасажирських перевезень, прибирання зупинок, ремонту доріг, встановлення вуличного освітлення, проблеми з вивозом твердих побутових відходів тощо.
Попри те, що на прийомах завжди присутні депутати міської ради, представники місцевих засобів масової інформації, громадські активісти, люди відверто розповідали про свої проблеми та біди. Приміром, жінка літнього віку, яку покинули напризволяще власні діти, звернулася до міського голови з проханням, щоб їй надали можливість отримати будиночок у сільській місцевості. Віктор Леонідович надав чіткі роз’яснення всім, хто звернувся по допомогу, та доручив керівникам управлінь та відділів міської ради детально вивчити для подальшого вирішення порушені під час особистого прийому громадян питання.
Звертаємо увагу новоград-волинців, що наступний прийом міським головою відбудеться 5 лютого у громадській приймальні, що знаходиться на першому поверсі Будинку рад.
За матеріалами міської ради