Коротко...

РОЗПОЧАТО ПРИЙОМ ДИТЯЧИМ ОТОЛАРИНГОЛОГОМ
Адміністрація Новоград-Волинського міськрайТМО інформує, що з 01.02.2016 року розпочато прийом пацієнтів дитячим отоларингологом (каб. №25) консультативно-діагностичної поліклініки. При потребі звертатись у реєстратуру за тел.: 5-21-53; 5-31-45. Можливий попередній запис.
ХТО МОЖЕ СТАТИ ЛАУРЕАТАМИ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ІВАНА ОГІЄНКА?
Триває висунення претендентів на здобуття щорічної премії імені Івана Огієнка. Премія заснована з метою вшанування видатного українського вченого-мовознавця, письменника, перекладача, педагога, державного та церковного діяча, уродженця містечка Брусилова Івана Івановича Огієнка — митрополита Іларіона (1882-1972 р.р.).
Премія присуджується за заслуги у розвитку національної духовної культури, утвердження української державності, міжнаціональної та міжконфесійної злагоди у номінаціях: «Література», «Мистецтво», «Освіта», «Наука», «Громадська, політична та духовна діяльність» у розмірі до 3 тис. грн. у кожній номінації.
Реєстрація претендентів завершується 15 лютого на підставі надісланих або поданих у 2-х примірниках матеріалів до комітету з присудження премії імені Івана Огієнка (10014, м.Житомир, вул.Мала Бердичівська, 25, управління культури облдержадміністрації, комітету з премії Івана Огієнка).
За матеріалами ОДА

НАДІЙШЛИ БЛАНКИ НА ПОСВІДЧЕННЯ
За результатами звернень міського голови В.Л.Весельського до Міністерства соціальної політики України щодо відсутності бланків посвідчень інвалідам — одержувачам державної соціальної допомоги, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам до 18 років, 27 січня до управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради надійшли вищезгадані бланки посвідчень. Першочергово посвідчення будуть видані інвалідам з дитинства та батькам дітей-інвалідів до 18 років, які перебувають на черзі. За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 5-53-95 та 5-24-21.
Л.ХРУЩ, начальник управління праці та соцзахисту населення міської ради



За результатами звернень міського голови В.Л.Весельського до Міністерства соціальної політики України щодо відсутності бланків посвідчень батьків багатодітної сім’ї та бланків посвідчень дитини з багатодітної сім’ї, 27 січня в місто надійшли посвідчення. Першочергово вони будуть видаватися сім’ям, які не одержали посвідчень, дітям, які досягли 6-річного віку та студентам, які не мають посвідчення. У зв’язку з обмеженою кількістю посвідчень, ті особи, які втратили його, зможуть отримати посвідчення в разі, якщо залишаться бланки.
Для отримання посвідчення звертайтеся до управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради за адресою: вул.Шевченка, 5/1 (2-й поверх Молодіжного центру).
А.НЄПША, головний спеціаліст управління

ОНОВЛЮЄТЬСЯ КВАРТИРНИЙ ОБЛІК
У зв’язку з інвентаризацією облікових квартирних справ, громадянам, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті міської ради, необхідно подати оновлену довідку про місце проживання та склад сім’ї.
Прийом документів здійснюється щочетверга, з 08:00 до 17:15, у каб. №30 (ІІ поверх Будинку рад).
Юридичний відділ управління ЖКГ, Е та КВ міської ради