На вулиці Соборності горів легковий автомобіль, а в Тернівці — сінник…

Пожежа сталася 28 січня у дворі багатоповерхового будинку, що по вулиці Соборності, 9.
«О 05 год. 50 хв. до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП надійшло телефонне повідомлення від диспетчера ДСНС м.Новоград-Волинський про те, що по вул.Соборності, 9, сталася пожежа автомобіля.
Під час перевірки було встановлено, що 28.01.2016 року, в період часу з 05 год. 35 хв. по 05 год. 50 хв., силами 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоград-Волинський було локалізовано пожежу автомобіля по вул.Соборності, 9, м.Новоград-Волинський, марки «Пежо партнер», який належить 33-річному місцевому жителю. Внаслідок пожежі автомобіля було пошкоджено ліве заднє колесо, ліве переднє колесо, переднє ліве крило та відсік двигуна.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції.
На даний час встановлюється причина пожежі працівниками Новоград-Волинського міжрайонного відділу Управління ДСНС в Житомирській області. За даним фактом ведеться перевірка Новоград-Волинським відділом поліції», — йдеться в офіційному повідомленні місцевого відділу поліції.
Також, як повідомили «Звягелю» у місцевій пожежно-рятувальній частині, у ніч із 2 на 3 лютого горів сінник, що в селі Тернівка Новоград-Волинського району. Вогонь охопив солому, складену в приміщенні, яке в даний час не експлуатується. Силами рятувальних підрозділів 10-ї ДПРЧ пожежу до ранку було ліквідовано. В обох випадках обійшлося без жертв.
Олег БРЮХАНОВ