«Пишіть листи і надсилайте вчасно»

«Пишіть листи і надсилайте вчасно»

Ці слова у заголовку належать українській поетесі Ліні Костенко. І нехай скептики нарікають, що День Валентина вигаданий, щоб заробити гроші на закоханих. Мало хто заперечить, що тепла і ніжності не буває забагато. Тому з легкістю увійшло у наше життя свято закоханих, оповите романтичними легендами.
14 лютого чекаємо із завмиранням серця, бо цей день — нагадування про те, що в буднях є місце для свята. Газета «Звягель» щороку дарує городянам чудову нагоду освідчитися на сторінках нашої газети. З нетерпінням чекаємо тієї святкової миті, коли наша редакційна пошта починає рясніти закоханими рядками. Запрошуємо вас зазирнути до «Пошти валентинок».

ДЛЯ АНДРІЯ ЗУБКОВА
Хочу привітати свого коханого чоловіка з Днем святого Валентина! Дякую за те, що ти в мене є. Кохаю тебе, моє сонечко. За п’ять років нашого сімейного життя я покохала тебе ще дужче.
Мурчику мій, не хворій! Успіхів тобі на роботі! Цьом-цьом.
З повагою твоя дружина Людмила Зубкова


МАКСИМУ
Ровно год назад ты появился в моей жизни. Заново научил меня любить, стал смыслом жизни. За этот маленький, но важный период в нашей жизни, я поняла, что ты — тот человек, с которым я по-настоящему счастлива. Мой ангел, мой воздух, ты сделал мне самое прекрасное предложение стать твоей женой, и я ответила тебе «да». Когда просыпаюсь утром, не могу налюбоваться, как мило ворочаешься во сне.
Ты — мой плюшевый мишка, которого я не хочу выпускать из своих объятий. Всё, что я стараюсь делать для тебя, не может передать, насколько ценю, уважаю тебя, дорожу тобой и люблю. Мечтаю в ближайшее время подарить тебе сына или дочь, стать для тебя верным другом, хорошей женой и лучшей мамой наших детей. Хочу кричать на весь мир, как тебя люблю больше жизни. Спасибо, что ты есть. Поздравляю с нашей годовщиной!
С любовью твоя жена Оля Савицкая


ДЛЯ МАНДАРИНКИ
Нащо високі слова і багато галасу? Просто обійму тебе в цей день і скажу, що люблю тебе, моя Мандаринка. Я завжди поруч, тому ніколи не думай, що ти сама. Захищу, надихну, подарую ніжність, що і має робити кожен чоловік. Чоловіки, пам’ятаєте про це? Я пам’ятаю, кохана і найкраща моя!
Сергій З.


МОЄМУ ГЕНЕРАЛУ!
Ти десь там, з автоматом в обіймах, засинаєш на пару хвилин, я ж, засинаючи у твоїй сорочці, молюся за твоє життя.
Твоя Мамка


АНДРІЮ ВІД ОКСАНИ СТРЕЛЬЦОВОЇ
Я маю людину, яку кохаю, всі квіти до ніг йому прикладу. Надію разом із ним я плекаю і мрію створити сім’ю!
Андрію, ти — сильна стіна, за якою я можу і дихати вільно, і любити. Нехай Господь допоможе нам усі мрії й надії у житті відтворити! Я знаю — ти вірний і щирий, любов ти проносиш свою крізь мої серце і душу. Будьмо щасливі сьогодні та завтра, не знаючи сліз і турбот, а Бог подарує любов нам і ласку, сховаємось від усіх ми вдвох. Нехай щастя наше проллється рікою і вийде воно з берегів, а я торкнуся до тебе рукою, бо ти в обіймах моїх…


ДЛЯ ЛУЧШЕГО ПАПЫ В МИРЕ
Поздравляю любимого папулю с Днём рождения в этот прекрасный день. Он сейчас очень далеко от нас — на работе за 4000 км, но я хочу, чтобы он знал: мы его очень сильно любим!
Ты — самый лучший в мире папа! С тобой я чувствую себя защищенной. По жизни ты — друг, опора, защита, наставник, поддержка и пример. Помогаешь, даёшь хорошие советы. Все мои достижения, победы — это твоя заслуга. Горжусь быть твоей дочерью. Твой День рождения — главный праздник для нас, членов твоей семьи. Обещаем любить и уважать тебя всегда. Счастья тебе и здоровья, долгих лет жизни, родной папочка!
С уважением твои дочери: Юля, Оля, Оксана, зять Максим, жена Ира


КОХАНА ВІКУСЮ!
Ти — моя слабкість і моя солодка фантазія. Неперевершена жінка, поруч з якою я мрію бути назавжди. Бережу для тебе найніжніші слова про кохання і найпалкіші свої сни, в яких ти — головна героїня. Просто скажи мені «так»…
Артем М.


МУЖУ НИКОЛАЮ ОТ ЖЕНЫ НАТАЛЬИ
Ты — мой единственный, родной,
любимый, нежный, дорогой,
тебя искала 30 лет,
чтоб жить с тобой, не зная бед.

Не зная горя и обид,
не зная боли, слез навзрыд.
Жить лишь тобой, дышать тобой,
быть для тебя — твоей судьбой.

Идти с тобою наравне
по жизни, к цели и к мечте.
Если споткнулся, — поддержать,
И силы дать, если упал, — подняться.

А заболел — я вызову тысячи врачей,
лишь был бы жив и не болел.
Чтоб радовать своих детей,
Любить их крепко, баловать,
отцовскую любовь отдать.

Прости, что мало говорю,
как сильно я тебя люблю.
Ты — самый лучший из мужчин,
Ты — мой герой, номер один.



МОЄМУ МІШИКУ
В цей день, окрилений коханням,
Тобі присвячую слова,
До тебе лину із зізнанням,
Яким наповнена душа.
Люблю безмежно, ніжно, щиро,
Завжди із пристрастю в очах,
І почуття мої, як море,
Міцніють в пристрасних вітрах.
Тобі спасибі я скажу
За те, що є в житті моєму!
Всі почуття до тебе збережу,
Тебе кохаю я шалено!

Твоя Танюша


ЛЮБИМОМУ ВЛАДИМИРУ
Мой милый, дорогой, любимый, единственный, неповторимый! Я люблю тебя так, как никто никогда никого не любил. Я тебя обожаю! Ты — самый лучший на свете, самый умный, красивый, сильный, смешной, самый смелый и надежный!
Для меня ты — идеальный мужчина на земле. Рядом с тобой — тепло и уютно. Хочу вечно быть рядом, радоваться счастью, помогать в беде! Если ты будешь улыбаться, — улыбаться буду я, если вдруг заплачешь, — заплачу и я. Хочу сделать тебя самым счастливым человеком! Все мои мечты — только о тебе. Ведь ты — то солнышко в окошке, от которого хочется улыбаться, рядом с которым никогда не замёрзнешь! Моя любовь к тебе никогда не угаснет, слишком сильно ты зажег мое сердце. Этот огонь будет всегда нас согревать!
Твоя малышка


МОЇЙ МУЗІ
Чи варто було так голосно торохкотіти ключами, щоб так і не відкрити моє серце? Незважаючи на списаний зошит про те, як нам існувалося одне без одного, ми продовжуємо одне без одного існувати. Відносини не можуть триматися на одному «моменті», нехай він був і супер. А тим часом — у схемі збій. Верховний Електрик постійно шле мені великий привіт: кожен раз, коли ти сідаєш у потяг, у мене всередині вирубають світло.
Цинічний поет


МУЖУ АНАТОЛИЮ РЫГУНУ
Любовь приходит так нежданно,
Когда не думаешь о ней,
А встретишь ты её внезапно —
И сердце вылетает с ней.

Куда ты рвешься — не спеши,
Остановись, осмысли всё сначала.
Не знаешь ты его души,
Но тело — тело рвется от причала.

И видишь ты его во сне,
И днём желаешь встречи с ним,
Хоть на минутку, на мгновенье,
И дышишь, и живешь лишь ним.

Какое счастие любить
И быть всегда любимой,
Свою любовь испить додна,
И слиться с ней навеки воедино!

Ирина Загорудько


ЕВГЕНИЮ ЛЯХОВИЧУ
Котя, этот праздник для нас с тобой — впервые, так как, мы с тобой недавно.
Для тебя в мире ярком — пусть сверкают озера любви, самым лучшим подарком будут чувства большие мои! Обниму тебя нежно и на ушко слова прошепчу, что желаю здоровья и счастья, быть с тобою, любимый, хочу!
Твоя Кохана


НЕЗНАЙОМЦЮ
План такий: ти приходиш і забираєш мене від усіх. Я одягаю джинси, кеди, і — вперед, за тобою, на край світу. Більше не буде поруч сумних облич — тільки наші щасливі усмішки та закохані наші очі. Не хочу думати, що так не буває. Як мене знайти? Від другої зірки праворуч прямуй на світанок.
Скоро буду твоєю…



Ти казав, що будеш поруч завжди, що бути разом нам належить до кінця. Ми не могли знати, що кінець так близько. Тебе назавжди забрала війна, не спитавши мене… З тобою вона забрала наших ненароджених дітей, невтілені мрії, яких було надто багато. Дуже важко прокидатися і розуміти, що нічого вже не повернути, не змінити. Так відчувають рану, що не загоюється…
У День святого Валентина я принесу тобі червоні квіти. Як ті, які завжди дарував мені ти. Люблю тебе, милий, і бережу світлу пам’ять про тебе. Вона дає мені сили жити далі, збираючи по уламках пошматоване серце. Дякую, що ти був у моєму житті, що став яскравим спалахом на моєму небокраї. Герої справді не вмирають, якщо залишаються жити у серцях. У моєму серці — ти назавжди.
Оленка


ЛЮБИМОМУ МУЖУ АЛЕКСАНДРУ ГЕРАСИМЧУКУ
Что такое любовь, — расскажите, прошу!
Я люблю, если им постоянно дышу?
Если нужен, как воздух, он мне, как вода,
И когда его нет, — я скучаю тогда.
Кто ответит, ну что же такое любовь?
Это в венах и в сердце — горячая кровь?
Я не знаю, любовью ли это назвать,
Когда очень боишься его потерять?
Когда просто присутствие рядом — награда,
Когда нужен один, ну а больше — не надо,
Если это любовь, если так, то пойми,
Что я просто сгораю от этой любви!


АЛЕКСАНДРУ У.
Скучаю, но не могу сказать тебе. Прыгаю с разбега в обрыв и плыву... Плыву далеко, глубоко. Вода смывает мысли, очищает... Так бы совсем в тебе утонула, но мой спасательный круг — убегать от тебя, с головой окунаясь сначала в нас, потом — во все, что против.
Сказочница Надежда


ДЛЯ МОГО МАНДРІВНИКА І МРІЙНИКА
У лютому чомусь йде злива і здається, що зима переплутала себе з осінню, а у моєму житті є ти. Нас не лякають примхи погоди, ми разом — і в ополонку, і на верхівки українських гір. Взимку уміємо влаштувати собі спекотне літо, зібравшись на теплий курорт за два дні, або запаливши палкий вогонь просто вдома. Жити заради яскравих вражень — це про нас. Любий, я щаслива, що ми знайшли одне одного, і що нам ніколи не буває з тобою сумно!
Ввечері запрошую тебе на чай з лимоном і на теплу розмову на кухні, а завтра… Давай чухнемо кудись подалі від усіх?
Кроха-мураха


Устанешь быть лирическим героем — так просто пообедать заходи… Встречу — конечно, взвизгну да обниму. Время подуспокоило нас обоих. Хотя всё, что необходимо сказать тебе, до сих пор содержится в двух обоймах.
Вера П.


ЦЬОМЧИКУ
Люблю, цьомаю, сумую! Коханий мій, я дуже швидко повернуся. Бо не зможу без тебе довго, ти сам знаєш. Чекай на мене і бережи мій поцілунок на своїх вустах. Дуже скоро буде новий!!!
Твоя Кукуся