Вітання 8/2016

Вітання 8/2016







































23 лютого вітаємо з ювілеєм голову правління, керуючого будинками ОСББ «Звягель» — Олександра Миколайовича САВЧУКА


У Ваш прекрасний ювілей прийміть вітання щирі і подяку від колективу ОСББ «Звягель». Щоби у Вас було усе, чого би Ви не побажали, все те, що радість принесе, щоб серце і душа співали. Хай діти й онуки приносять Вам радість, дорогу до хати забуде хай старість. Живіть у здоров’ї, у щасті і силі, літа проти Вас хай будуть безсилі. Хай ангел-хранитель Вас оберігає, Господь многая і благая літа посилає.


З повагою колектив ОСББ «Звягель»



22 лютого Золотий ювілей зустрічає кохана дружина, турботлива мама, найкраща бабуся — Оксана Дмитрівна ПОЛІЩУК із села Коритище


За роком рік життя невпинно плине, дарує весен веселковий час, у цю чудову ювілейну днину вітання щирі ти прийми від нас. Хай доля шле тобі добро і щастя, міцне здоров’я, море благ земних, а щедрі дні, мов рушники квітчасті, нехай ще довго стеляться до ніг!


З любов’ю чоловік, діти, онуки



23 лютого святкує Золотий ювілей кохана дружина, найкраща мама, найтурботливіша бабуся — Жанна Валентинівна КИРИЛЮК


У цей день святковий прийми наш букет пошани й любові. Хай доля дарує доброго віку, щоб втіхи і радості було без ліку, хай обминають невдачі і грози, хай тільки від сміху з’являються сльози, міцного здоров’я з роси і води, бадьорість і радість хай будуть завжди. Ми посилаєм ці вдячні слова, а Бог хай дарує тобі многії літа!


З повагою і любов’ю чоловік, донька, зять, онук Максимчик



18 февраля празднует 25-летие Юлия Степановна СВИДЕНЮК


Сегодня, в День рождения, тебя мы поздравляем, здоровья, счастья, долгих лет от всей души желаем. Будь все время красивой и душой и собой, будь все время любимой — и зимой, и весной. Не склоняйся рябиной, если будет беда, будь всю жизнь ты счастливой в этот день и всегда.


С уважением муж Алексей, дочь Диана, сын Александр, мама и дядя Коля



19 лютого вітаємо з Днем народження Катерину Георгіївну РУДАКОВУ


Бажаємо щастя, здоров’я, кохання.


Чоловік, дочка та рідні


 

ПОДЯКА


Висловлюємо щиру подяку за врятоване життя матері — Віри Максимівни Зінчук — В.М.Борису, Д.М.Семенчуку, О.А.Лисуні та всьому медичному персоналу кардіологічного відділення Новоград-Волинського ТМО. Нехай Господь Бог посилає вам здоров’я, береже вас і ваші сім’ї від усіляких бід, щоб у ваших домівках завжди був спокій та благополуччя.


З повагою сім’я Зінчуків


 

ПОДЯКА


Щиро вдячна за допомогу та сприяння в дообстеженні доньки Тетяни меру Віктору Леонідовичу Весельському та неврологу Валентині Миколаївні Дем’яненко. Нехай Господь рясно вас благословить.


Славіта


 

20 ЛЮТОГО — ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ПОДВИГУ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ ТА УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ


Дорогі земляки! Прагнення мирного і незалежного життя коштує українцям дуже дорого. Ми повинні завжди пам’ятати про мужність учасників Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави. Назавжди у наших серцях залишиться пам’ять і скорбота за покладені життя Героїв Небесної Сотні, всіх, хто загинув, захищаючи рідну землю від агресора.

Вшануймо героїзм наших захисників, і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають наше майбутнє — майбутнє молодого підростаючого покоління.

У цей день бажаємо всім миру, добра і благополуччя, порозуміння й згуртованості. Нехай у ваших домівках буде добробут і родинна злагода, та не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Ядвігу Петрівну КУРОВСЬКУ — 19.02.1922 р.н.

Олену Василівну БЕССАЛЬНОВУ — 19.02.1924 р.н.

Валентину Степанівну ТИНДИКЕВИЧ — 20.02.1923 р.н.

Лідію Йосипівну ФОРМАНЮК — 22.02.1919 р.н.

Миколу Йосиповича МИХАЛЬЧУКА — 23.02.1920 р.н.

Галину Флерківну ФАБРИЦЬКУ — 24.02.1934 р.н.

Яніну Андріївну СКАЧКО — 25.02.1929 р.н.

Петра Афанасійовича МИСЮРУ — 19.02.1943 р.н.

Володимира Віталійовича ВОЙЦЕХІВСЬКОГО — 19.02.1967 р.н.

Миколу Івановича ЗОЛОТАРЬОВА — 20.02.1950 р.н.

Віктора Васильовича ЛУЩИКА — 20.02.1965 р.н.

Анатолія Володимировича КОВАЛЬЧУКА — 21.02.1958 р.н.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИй, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни