Чотирикласник-піаніст отримав можливість стати студентом коледжу

Чотирикласник-піаніст отримав можливість стати студентом коледжу

З фестивалю-конкурсу вокально-інструментальної творчості, що 11-12 лютого проходив у Бердичеві, привіз свою чергову нагороду обдарований новоградський піаніст Артур Крутяков. Виконавши для бердичівлян хіти Фреді Меркюрі та Елтона Джона, дев’ятирічний Артур вразив журі наповал і отримав диплом із відзнакою. Тепер хлопець має право без іспитів стати студентом бердичівського педагогічного коледжу. Попри те, що сьогодні він є учнем 4-го класу загальноосвітньої школи №3.
Незважаючи на дитячий вік, Артур уже двічі давав сольні концерти у нашому місті, збираючи кошти на підтримку воїнів АТО. Маючи здібності, які випереджають програму підготовки у музичній школі, юний музикант займається із вчителем музики вдома. Коли отримав запрошення від організаторів творчого конкурсу з Бердичева, то без зайвих зволікань вирішив взяти у ньому участь.
Виряджаючи талановитого учня у цю поїздку, колектив третьої школи з усіх сил сприяв Артуру. Директор Наталя Кобильнік залучила меценатів, які профінансували поїздку. Подяку рідні адресують Олександру Стаднику, Олександру Анісімову та Олегу Маліновському.
Артур став одним із наймолодших учасників конкурсу, а своє досягнення вирішив присвятити землячці Лесі Українці, 145-річчя від дня народження якої Новоград-Волинський відзначатиме 25 лютого. Диплом від журі також отримав музичний керівник піаніста.
Невдовзі Артур святкуватиме власне 10-річчя, напередодні зробивши собі та рідним ось такий подарунок. Хтозна, можливо, згодом побачимо піаніста на «Україна має талант»?
Юлія КЛИМЧУК