У місті відроджуються змагання з баскетболу

У місті відроджуються змагання з баскетболу

Вперше серед спортивних заходів, присвячених річниці виведення радянських військ із Афганістану, був проведений турнір із баскетболу. На запрошення міськрайонної спілки воїнів-афганців, чотири збірні — команда «Звягель», БК «Попільня», команда міської ДЮСШ і БК «Ружин» — взяли участь у змаганнях, що пройшли 13 лютого у спортзалі ЗОШ №7.
У першому півфіналі жереб звів новостворену команду «Звягель» з досвідченою командою з Попільні, яка нерідко виграє подібні турніри обласного масштабу. Ключовою стала остання чверть матчу, в якій господарі «дотисли» БК «Попільня» — 63:55.
У другому півфіналі команда міської ДЮСШ — юнаки 2000-2001 років народження — поступилася баскетболістам із міста Ружин — 53:65.
Після короткого відпочинку учні ДЮСШ та БК «Попільня» вийшли на гру за третє місце. У підсумку бронзовим призером змагань стали баскетболісти з Попільні, котрі перемогли юнаків із Новограда з рахунком 71:59, хоча інтрига трималася до останньої десятихвилинки.
А переможцем турніру стала команда «Звягель», яка у фіналі здолала БК «Ружин» — 66:47.
Церемонію нагородження провів голова спілки воїнів-афганців Юрій Шевчук, котрий вручив капітанам команд грошові премії та пам’ятні сувеніри.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ